چند وقت قبل یکی از مغازهداران استان گلستان با مراجعه به پلیس آگاهی علیه 2 کلاهبردار شکایت کرد و گفت: 2 مرد به مغازهام آمدند و در حالی که خود را نماینده یک شرکت معتبر فروش تجهیزات رایانهای معرفی میکردند یک لپتاپ و یک دوربین عکاسی را به من فروختند آنها موقع انجام معامله مدعی شدند این اجناس نو و اکبند است اما بعد از رفتن آنها فهمیدم هم رایانه و هم دوربین دست دوم و کارکرده است و آن دو نفر سرم را کلاه گذاشتهاند.
ماموران بعد از شنیدن این شکایت تلاش کردند ردی از متهمان به دست بیاورند اما هنوز موفق به شناسایی آنها نشده بودند که چند مالباخته دیگر نیز شکایتهای مشابهی را مطرح کردند پس از آن بود که دامنه تحقیقات گستردهتر شد و با انجام چهرهنگاری و دیگر اقدامات پلیسی ردی از 2 متهم به دست آمد و آنها دستگیر شدند.
هر دو کلاهبردار در بازجوییها جرمشان را گردن گرفتند و گفتند پس از خرید تجهیزات دست دوم آنها را با دقت بستهبندی میکردند و به جای کالاهای نو میفروختند این دو در جریان تحقیقات به 15 فقره کلاهبرداری با این شگرد اقرار کردند و روانه بازداشتگاه شدند تا تحقیقات تکمیلی از آنان انجام شود.
سرقت از 60 خودرو
یک سارق حرفهای که فقط باتری خودروها را میدزدید بعد از 60فقره سرقت به دام افتاد.
ماموران پلیس اصفهان که از مدتها قبل با شکایتهایی مبنی بر سرقت باتری خودروها مواجه بودند، برای پایان دادن به این دزدیهای سریالی تحقیقات گستردهای را طرحریزی کردند و گشتزنیهای محسوس و نامحسوس در محلههایی که بیشتر دزدیها در آن مناطق رخ داده بود، پرداختند.
کارآگاهان همچنین به صورت همزمان به بررسی سرنخهایی پرداختند که در صحنههای جرم برجای مانده بود مجموع این تحقیقات افسران آگاهی را به مردی به نام رضا که از مجرمان سابقهدار و حرفهای بود، ظنین کرد و آنها برای دستگیری این مرد عملیات ویژهای را طراحی کردند و توانستند وی را به صورت غافلگیرانه به دام بیندازند.
رضا بعد از انتقال به پلیس آگاهی به سرقتها اعتراف کرد و گفت چون منبع درآمدی نداشت و غیر از دزدی کار دیگری بلد نبود بعد از آزادی از زندان بار دیگر به کارهای سابقش روی آورد و در مجموع باتری 60 خودرو را سرقت کرد.
اعترافات این متهم دستگیری 2 مالخری را که اموال مسروقه را از رضا سرقت میکردند در پی داشت و پس از آن پروندهای تشکیل و به مرجع قضایی ارسال شد تا به اتهامات این 3 نفر رسیدگی و مجازات آنها تعیین شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم