اسلامی در گفتگو با جام جم آنلاین:

جریان انحرافی تفکرالحادی است

نایب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس گفت: به نظر اینجانب جریان انحرافی موجود در نظام جزو تفکر الحادی محسوب می شود و باید از آنها فاصله گرفت.
کد خبر: ۴۰۶۶۷۷

حسین اسلامی نماینده ساوه در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به هشدارهای مقام معظم رهبری درخصوص تفکر الحادی در دیدار روز یکشنبه نمایندگان مجلس با ایشان گفت: باید توجه داشت که یک جریان براندازی برای نظام جمهوری اسلامی ایران همواره در کشور وجود داشته و این اصلا جزو استراتژی دشمنان اسلام است تا از چنین گروه هایی حمایت کنند.

وی افزود: به نظر اینجانب فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص تفکر الحادی این بود که دشمنان همواره در زمینه اقتصادی به براندازی نظام توجه دارند و در این راستا به ابزارهایی چون تحریم روی می آورند و همچنین جریان انحرافی هم به معنای تفکر الحادی است و این تفکر الحادی چیز جدیدی نیست و همواره وجود داشته است.

نماینده ساوه در مجلس تصریح کرد: برداشت اینجانب به عنوان یک نماینده مجلس این است که در حال حاضر جریان انحرافی موجود در کشور جزو جریان الحادی و تفکر الحادی محسوب می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها