صدور کارت جدید بیمه طلایی فرهنگیان تا 10 روز دیگر

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: کارت‌های جدید بیمه طلایی فرهنگیان شاغل حداکثر ظرف 10 روز آینده صادر می‌شود و در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.
کد خبر: ۴۰۶۵۹۴

نامدار عبداللهیان در گفت‌وگو با فارس در خصوص آخرین وضعیت صدور کارت بیمه طلایی فرهنگیان شاغل در سال دوم اجرای این طرح، توضیح داد: هفته گذشته سایتی را به طور مشترک با شرکت بیمه ایران طراحی کردیم و اطلاعات بیمه‌شدگان و افراد تحت تکفل آنها را در این پایگاه قرار دادیم و از طریق ادارات آموزش و پرورش نیز به فرهنگیان سراسر کشور اطلاع‌رسانی کردیم تا به این سایت وارد شوند و اطلاعات خود را تکمیل یا اصلاح کنند.

وی افزود: پس از این مرحله، کارشناسان ادارات تعاون آموزش و پرورش شهرستان‌ها به بررسی و تأیید صحت اطلاعات افراد پرداختند و با استخراج اطلاعات ویرایش شده، این اطلاعات در اختیار شعب بیمه ایران قرار گرفته است و این شعب نیز براساس اطلاعات ارسالی، کارت‌های بیمه‌ را صادر خواهند کرد و در اختیار واحدهای کارشناسی تعاون ادارات آموزش و پرورش سراسر کشور قرار می‌دهند تا به فرهنگیان تحویل داده شود.

عبداللهیان تصریح کرد: کارت‌های جدید بیمه طلایی فرهنگیان شاغل حداکثر ظرف 10 روز آینده صادر می‌شود و در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در رابطه با شیوه استفاده از خدمات بیمه طلایی تا پیش از صدور کارت‌های جدید گفت: در مراکزی مانند بیمارستان‌ها که برای بستری شدن نیاز به ارائه معرفی‌نامه باشد، فرهنگیان می‌توانند از طریق شعب بیمه ایران معرفی‌نامه گرفته و با ارائه به بیمارستان طرف قرارداد، بستری شوند.

وی اضافه کرد: در موارد درمان سرپایی یا ویزیت پزشکان نیز باید «گواهی تأیید پرداخت» بگیرند و به شعب بیمه ایران مراجعه کنند تا این شعب مطابق با تعرفه‌های نظام پزشکی هزینه‌ها را پرداخت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها