ثبت‌نام اتباع بیگانه پس از 15 تیر تمدید نمی‌شود

مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور از آغاز مرحله سوم طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز در کشور از روز چهارشنبه (چهارم خرداد) خبرداد و گفت: ثبت‌نام اینترنتی اتباع تا 15 تیر ماه ادامه دارد و این مهلت تمدید نخواهد شد. به گزارش ایسنا، سیدمحمد تهوری در مراسم افتتاحیه مرحله سوم طرح ساماندهی اتباع افغان غیرمجاز در کشور، افزود: طرح ساماندهی اتباع افغان سال گذشته به تصویب شورای عالی امنیت ملی رسید و برای اجرا به رده‌های مربوط ارسال شد.
کد خبر: ۴۰۵۴۷۸

وی افزود: سال گذشته بخشی از این طرح که شامل ثبت‌نام و پالایش اطلاعات در سامانه بود، انجام شد، اما مرحله فراخوان اینترنتی و تعیین تکلیف اتباع به دلایلی متوقف ماند که با تعاملات صورت گرفته با دستگاه‌های مربوط موفق شدیم زمینه اجرای مرحله سوم طرح سرشماری اتباع را اجرا کنیم.

به گفته مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور، طرح ثبت‌نام اینترنتی اتباع بیگانه غیرمجاز از اقدامات نادر و منحصر به فرد در جمهوری اسلامی ایران است که توانمندی علمی و فنی کشور را نشان می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها