رئیس جمهور در آبادان:

دوره نمایشنامه جدید آمریکا هم طولانی نخواهد بود

دکتر احمدی نژاد با انتقاد از سخنان دخالت آمیز رییس جمهور آمریکا در امور کشورها و ملت های جهان گفت:این فرد که به تازگی میدان دار شده است چند شب پیش با ملت ها از موضع یک امپراتور جهانی و با ادبیات سردمداران استعمار پیر در زمان تسلط بر دنیا سخن گفت نوع نگاه و تحلیل و اظهار نظرش همان حرف های فرد سلف اما با واژه هایی متفاوت بود .
کد خبر: ۴۰۴۷۰۹

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری دکتر محمود احمدی نژاد امروز (سه شنبه) در مراسم افتتاح نخستین پروژه تولید بنزین در پالایشگاه آبادان اظهار داشت:وی با دغلکاری پشت تریبون قرار گرفته و برای همه ملت های منطقه تعیین تکلیف می کند و می گوید مردم سوریه و مصر و دولت این کشورها باید این کار را بکنند و مردم ایران و دولت ایران ؛ بحرین، یمن و لیبی آن کار را بکنند؛ سوال این است که شما چه کاره هستید و چه کسی به شما اجازه داده است در امور ملتها دخالت کنید؟

رییس جمهور تصریح کرد:این آقا طوری حرف می زد که انگار مالک دنیاست که برای همه خط و نشان می کشد و برای همه تعیین تکلیف می کرد؛ صحبت های او انسان را به یاد آدم های خیالاتی می‌اندازد که در خیال خودشان همه دنیا را در اختیار می گیرند.

وی گفت: ملت ها بدانند که دوره نمایشنامه جدید آمریکا هم طولانی نخواهد بود و همه ملت ها مشاهده خواهند کرد که این طراحی شیطانی هم به فضل الهی درهم خواهد شکست.

دکتر احمدی نژاد افزود: سلطه‌گران از مدت ها قبل به دنبال ایجاد دو دولت در فلسطین هستند، که یک دولت برای مردم فلسطین باشد و یک دولت را هم به اشغالگران نامشروع هدیه کنند. آنها آرزو دارند که امروز ملت ها اجازه دهند، رژیمی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه هرچند در بخش کوچکی از سرزمین فلسطینی به رسمیت شناخته شود؛ اما با فریبکاری می خواهند این آرزو را به گروه های فلسطینی و ملت های منطقه تحمیل کنند.

رییس جمهور گفت : دنیا بیدار است و باید بیدار باشد آنهایی که امروز در سرزمین فلسطین به اصطلاح رژیم صهیونیستی را تشکیل دادند، عروسک‌هایی بیش نیستند و کسی نیستند که بخواهند برای دیگران تعیین تکلیف کنند؛ اینها همه نقش بازی می کنند و نقش آفرینان و کارگردانهای اصلی پشت صحنه قرار دارند.

احمدی نژاد با بیان اینکه سلطه گران همه امکانات تبلیغاتی، نظامی، اقتصادی، سیاسی خود را علیه ملت ایران و به منظور نجات خود به میدان آورده اما به فضل الهی شکست خورده‌اند، گفت:ماجرای مشکوک 11 سپتامبر را به امید نجات اقتصاد رو به افول آمریکا طراحی و بعد به منطقه حمله کردند و هدف از آن نجات نظام سلطه از هجوم امواج آگاهی بخش و انسان ساز انقلاب اسلامی بود.

وی خاطر نشان کرد:سلطه گران در طول 10 سال گذشته و قبل از آن با ایجاد جریانات انحرافی و بدلی در کنار انقلاب اسلامی و حرکت ملت ایران، سعی کردند چهره ملت ایران و انقلاب را تخریب و آنها را خشن و بی منطق معرفی کنند. اما باز هم انقلاب و ملت ایران بر همه طراحی‌ها غلبه کرد و امروز از جریانات به ظاهر تندرو و ضدآمریکایی اما در واقع ساخته و پرداخته شده وابستگان به آمریکا هم مایوس شده اند و امروز پرده یکی پس از دیگری کنار می رود و چهره حقیقی مستکبران بیش از گذشته در برابر ملت ها قرار می گیرد.

رییس جمهور گفت: آمریکا و متحدانش از دو سه سال قبل وقتی مطمئن شدند که حمله به منطقه و پیگیری جریانات انحرافی برای آنها دستاوردی ندارد طراحی و آرایش صحنه را عوض کردند و آن فرد به ظاهر بی عقل عقب افتاده سیاسی را کنار گذاشته و عروسک و چهره جدیدی را با شعار تغییر و کمک به ملت ها و عدالت به صحنه آوردند، اما هدف ها و آرزوها تغییری نکرده بود.

وی اضافه کرد: رییس جمهور قبلی با چهره خشن و با سلاح به میدان آمد و این یکی با لبخند و چهره مهربان اما در یک دست سلاح و در دست دیگر تزویر و فریب داشت و هر دو به دنبال نجات نظام سلطه و مهار امواج عظیم انسانی و انقلابی در دنیا بودند و هستند اما بی تردید این آقا با ایستادگی ملت ایران و سایر ملت ها ذلت بار تر از رییس جمهور قبلی صحنه را ترک خواهد کرد .

رییس جمهور خطاب به رییس جمهور آمریکا ادامه داد : نفر به نفر افرادی که در منطقه کشته می شوند خون آنها به پای دولت و شخص رییس جمهور آمریکاست و یقین دارم دادگاه عدل ملت ها انتقام این خون ها را از سردمداران نظام سلطه خواهد گرفت .

دکتر احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود ملت ها را به مراقب از توطئه های پیچیده دشمنان فرا خواند و تصریح کرد : امروز هر فرد ، حزب ، گروه و حرکتی که می خواهد به میدان آمده یا مسئولیتی به عهده بگیرد باید با معیار ضدیت با رژیم صهیونیستی ارزیابی شود.

رییس جمهور با تاکید بر اینکه دیگر همه نقش های شیطانی آمریکا برملا شده است ، اظهار داشت : دنیا از آمریکا عبور خواهد کرد و خاورمیانه جدید و شمال آفریقای جدید بدون سلطه آمریکا و بدون وجود رژیم صهیونیستی شکل خواهد گرفت .

دکتر احمدی نژاد در ادامه سخنان خود خطاب به دولت ها و ملت های منطقه اظهار داشت :‌برخی دولت های منطقه در دوره ای فریب خوردند و در کنار صدام، سیاست های آمریکا در منطقه را پیش بردند . آنها یک بار بخشیده شدند اما آگاه باشند که ملت ها کسانی را که اصرار در اشتباه خود دارند را نخواهند بخشید و باید از سرنوشت صدام و رییس جمهور سابق مصر عبرت بگیرند و بدانند که آمریکایی ها دوست خوبی برای هیچ کس نیستند و اصلا آمریکایی ها دوست هیچ کس نیستند و هر زمان که تحقق اهدافشان اقتضاء کند نیروهای خود را به راحتی تغییر می دهند.

رییس جمهور در ادامه تاکید کرد : نظام سلطه به لطف خدا در حال افول و اضمحلال است و دنیا و ملت های منطقه در آینده ای نزدیک چنانکه امپراتوری مارکسیستی سقوط کرد سقوط امپراتوری سرمایه داری را نیز به چشم خواهند دید .

وی بیان داشت : به ملت ها اعلام می کنم که ملت ایران همواره پشتیبان و در کنار همه ملت ها برای دستیابی به عزت ، عدالت و کرامت قرار دارد و این آمادگی را دارد که در برابر وام ها و کمک هایی که نظام سلطه با منت و قرار دادن شروط سیاسی پرداخت می کند ، کمک ها و توانمندی ها و دستاوردهای خود در همه عرصه ها را در بستر دوستی و بدون هیچ شرطی و با سهل ترین شرایط در اختیار آنها قرار دهد.

احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دشمنان قبل از انقلاب به نوعی و بعد از انقلاب به نوعی دیگر در تلاش بودند تا متخصصان و کارگران ایرانی نتوانند در صنعت روی پای خود بایستند اما همت و تلاش فرزندان ایران تمام طراحی ها و توطئه های بدخواهان علیه انقلاب اسلامی را بی اثر کرده است.

با بیان اینکه صنعت نفت کشور با شتاب روز افزون در حال پیشرفت است ، گفت : کارهایی که روزی آرزوهایی دست نیافتنی بودند امروز با اتکاء به اندیشه ، همت و ایمان فرزندان ایران یکی پس از دیگری محقق می شوند .

رییس جمهور با بیان اینکه روزگاری دشمنان تلاش می کردند صنعت نفت کشورمان از توانمندی تولید نیازهای داخلی محروم باشد و حتی با تاثیر گذاری بر اذهان بدنبال منصرف کردن از تلاش برای توسعه صنعت نفت و پالایشگاه ها بودند اظهار داشت: امروز اما متخصصان و کارگران صنعت نفت کشور همه بداخلاقی ها ودشواری های را پشت سر گذاشته و علاوه بر آنکه همه نیازهای کشور را در داخل تولید می کنند دشمن را نیز از ضربه زدن و تحمیل فشار به ملت ایران مایوس کرده اند .

دکتر احمدی نژاد اظهار امیدواری کرد : تا همه برنامه های دولت برای توسعه صنعت نفت در کمترین زمان ممکن و با حداقل هزینه و بهره گیری از توان متخصصان داخلی محقق شود.

رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر، سوم خرداد را روزی دانست که تا ابد به عنوان افتخاری برای ملت ایران و همه موحدان عالم باقی خواهد ماند خاطرنشان کرد : سوم خرداد نقطه عطفی است که به واسطه آن تمامی طراحی استکبار برای شکست ملت ایران و متوقف کردن حرکت انقلاب اسلامی در هم شکسته شده و روند عمومی حرکت جهان را که به سمت تثبیت سلطه مستکبران بود به نفع احقاق حقوق ملت ها و عدالت و یگانه پرستی اصلاح کرد.

دکتر احمدی نژاد تصریح کرد : قبل از پیروزی انقلاب اسلامی سلطه گران با تقسیم کار و با نقاب های گوناگون برای یک هدف واحد یعنی در هم شکستن انسانیت انسان ها و سیطره طولانی مدت بر بشریت تلاش می کردند و همه ساز و کارها را فراهم کرده و برای این منظور ارکان موثر سازمان ملل را در اختیار گرفته اند .

رییس جمهور ادامه داد: سلطه گران همه مناسبات اقتصادی و جریانات رسانه ای و فرهنگی را به نفع خود طراحی کرده و در اختیار گرفتند و از سویی دیگر شخصیت و هویت ملت ها را درهم شکسته و جریانات آزادیخواه را در هم کوبیده اند . سال 1356 رییس جمهور آمریکا از موضع فرعونیت فریاد ان الحق سر می داد و اعلام می کرد که ما بر همه جهان مسلط هستیم و ایران نقطه کانونی سیاست های ما در خاورمیانه و مکان امن ماست و حتی تصور اینکه حرکت آزادی خواهانه ای برای دفاع از هویت و کرامت ملت ها باقی مانده باشد را باطل می دانستند .

وی با بیان اینکه در آن ایام ملت ها در یاس و مستکبران در شادی و سرمستی قرار داشتند ، خاطر نشان کرد : امام آمد و با اتکاء به خدای متعال و با تکیه بر ذخایر عظیم اسلام ناب و نیز ویژگی های فرهنگی ملت ایران که سرشار از عشق زلال به پیامبر و اهل بیت بود فریاد نجات انسان ، توحید و عدالت سرداد و لبیک ملت ایران به امام خواب مستکبران را آشفته و طراحی های آنها را برای سیطره بر جهان بر باد داد و مستکبران را با حرکتی مواجه کرد که هر چه پیش می رود گستردگی و جوشش حرکت امام بیشتر می شود.

رییس جمهور گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی همه سرانگشتان تزویر و نفاق به کار افتادند تا حرکت ملت ایران را با شکست مواجه کرده و از پیشروی امواج ایران اسلامی پیشگیری کنند و در این راستا علاوه بر طراحی توطئه های متعدد علیه ملت ایران جنگ تحمیلی را که گسترده ترین جنگ دوران معاصر بود بر ملت ایران و در حقیقت همه بشریت تحمیل کردند و با پشتیبانی از یک فرد بی فرهنگ و جنایتکار همه توان خود را علیه ملتی تنها و دست خالی اما مومن و مستعد با آرزوی فتح ایران و در آرزوی حداقلی متوقف کردن انقلاب عظیم ملت ایران به میدان آورده و به ایران هجوم آوردند.

احمدی نژاد با اشاره به اینکه دشمنان تا مقطع شکست حصر آبادان به غلبه بر حرکت انقلابی ملت ایران امیدوار بودند افزود: مقاومت مردم خوزستان و در هم شکسته شدن حصر آبادان سرآغاز تحولی بزرگ در جبهه های نبرد و پیروزی های بعدی ملت ایران شد و مقاومت های پهلوانانه و مردانه مردم خرمشهر ، آبادان و خوزستان باعث شد تا طراحی بدخواهان برای از بین بردن انسانیت و ارزشهای انسانی ناکام بماند.

رییس جمهور شکست حصر آبادان را سرآغاز عقب نشینی های مستمر دشمنان و پیشروی های انقلاب اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت : امروز همه شاهد هستید که غرب در همه حوزه های اقتصادی ، فرهنگی و سیاسی رو به زوال و اضمحلال است .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها