سازوکار استفاده از کارت خرید 1.5 میلیون تومانی ویژه کارگران

معاون توسعه اشتغال وزارت کار گفت:‌ کارفرمایان‌ واحدهای اقتصادی می‌توانند از طریق سامانه اینترنتی "میزان " برای بهره‌مندی کارگران از کارت خرید اعتباری اقدام کنند.
کد خبر: ۴۰۳۰۰۸

محمد حسین فروزان مهر در گفت‌وگو با فارس، در خصوص آخرین اقدامات برای اجرای طرح کارت خرید اعتباری کارگران اظهار داشت: سامانه اینترنتی "میزان " که متولی آن وزارت بازرگانی است مسئولیت ثبت نام از کارگران در اجرای این طرح را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر بانک رفاه کارگران در این بحث ورود کرده و بانک‌های دیگر نیز در این خصوص اعلام آمادگی کردند که با بررسی شرایط می‌توان با ورود بانک‌های جدید به روند موجود تسریع بخشید و نیز کارت‌ها به صورت تدریجی و مرحله‌ای واگذار خواهد شد.

معاون توسعه اشتغال وزارت کار نحوه اجرای واگذاری کارت خرید اعتباری کارگران را تعریف شده دانست و افزود: قرار براین است که مدیران واحدهای تولیدی و اقتصادی درخواست خود را به وزارت بازرگانی یا مراکز بازرگانی استانها ارائه کنند که پس از تایید، امکان دسترسی برای ثبت نام کارگران واحدها در سامانه میزان فراهم می‌شود و بعد از آن اطلاعات به بانک عامل ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد: پس از این مرحله، بانک عامل تفاهم نامه‌ای با حوزه مالی این شرکت‌ها منعقد خواهد کرد که مربوط به تضمین باز پرداخت هزینه کارت اعتباری خرید است و در نهایت کارت برای افراد صادر می‌شود.

فروزان مهر در پاسخ به این سوال که تکلیف کارگرانی که کارفرما ندارند و به صورت انفرادی برای دریافت کارت خرید اعتباری مراجعه می‌کنند چیست، خاطر نشان کرد: قرار است این کارت برای همه مردم صادر شود ولی در این مرحله کارگرانی که کارفرما داشته و تضمین بازپرداخت اقساط آن را می‌دهند شامل این مرحله خواهند شد.

به گفته معاون وزیر کار، معاونت نظارت راهبردی ریاست جمهوری در حال تهیه برنامه‌ای است تا سود سهام عدالت، یارانه نقدی هدفمندی یارانه‌ها، بن کارت و سایر موارد را در قالب این کارت برنامه ریزی نموده و ارائه کنند که این موضوع فعلا در حد یک طرح است.

فروزان مهر در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به ادغام وزارت کار و رفاه و احتمال عدم ثبات مدیریت در آینده تکلیف برنامه‌های اشتغال وزارت کار و دیگر مباحث چه خواهد شد، اظهار داشت: از این بابت در حال حاضر هیچ مشکلی وجود ندارد و مانند سابق کارها در حال انجام است و امیدواریم و ادغام این دو وزارتخانه به تسریع امور کمک نماید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها