برخورد با 40 هزار متجاوز به گذرگاه عابر پیاده

به گفته رئیس پلیس راهور تهران از زمان اجرای قانون جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی تاکنون با حدود 40 هزار راننده متخلف که به گذرگاه عابر پیاده تعدی کرده‌اند، برخورد شده است.
کد خبر: ۴۰۲۹۶۸

سردار حسین رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این‌که تست نهایی دوربین‌های عبور از چراغ قرمز و گذرگاه عابر پیاده به اتمام رسیده است، افزود: در هفته جاری پلیس نتیجه این تست‌ها و معایب احتمالی را جهت رفع نهایی به شهرداری تهران اعلام می‌کند.

وی با اشاره به این‌که یکی از برنامه‌های اصلی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در سال جاری برخورد با متجاوزان به گذرگاه عابر پیاده است، تاکید کرد: با نصب دوربین‌های عبور از چراغ قرمز که نقش کنترلی گذرگاه عابر پیاده را نیز برعهده دارند، امنیت برای عابران پیاده در تهران افزایش یافته و شهروندان براحتی می‌توانند از این گذرگاه امن استفاده کنند. از سوی دیگر متخلفان نیز به صورت الکترونیکی و بدون حضور پلیس جریمه می‌شوند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران با اشاره به این‌که گذرگاه عابر پیاده باید محلی امن برای تردد عابران باشد، افزود: متاسفانه طی سال‌های گذشته تجاوز خودروها و موتورسیکلت‌ها به گذرگاه عابر پیاده موجب بروز مشکلات فراوانی شده به شکلی که امنیت عابران پیاده را با تهدید مواجه کرده است.

وی با اشاره به قانون جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی گفت: بر این اساس متجاوزان به گذرگاه عابر پیاده 200 هزار ریال جریمه می‌شوند.

سردار رحیمی تصریح کرد: بررسی‌های پلیس نشان می‌دهد تجاوز به گذرگاه عابر پیاده طی 3 هفته گذشته روند نزولی داشته است که امیدواریم با همکاری رانندگان شاهد این تخلف در پایتخت نباشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها