تخریب محیط زیست با مصرف 4 میلیون مترمربع فیلم رادیولوژی

رئیس انجمن رادیولوژی ایران نسبت به هدررفت هزینه‌های هزاران میلیاردی بابت مصرف فیلم‌های رادیولوژی و تخریب محیط زیست کشور هشدار داد و گفت: سالانه بابت مصرف 4 میلیون مترمربع فیلم رادیولوژی 10 میلیون یورو هزینه می‌کنیم. به گزارش مهر، دکتر عبدالرسول صداقت در نشست خبری به مناسبت برگزاری بیست و هفتمین کنگره رادیولوژی ایران (27 تا 30 اردیبهشت) افزود: با گسترش تصویربرداری دیجیتالی در دنیا، می‌بایست شرایط ما نیز برای استفاده از این روش در پزشکی فراهم شود.
کد خبر: ۴۰۲۱۹۳

وی با عنوان این‌که بالغ بر 5 سال است به سرعت در کشور به سمت تصویربرداری دیجیتالی در پزشکی حرکت می‌کنیم، تصریح کرد: هم اکنون 250 مرکز تصویربرداری پزشکی با امکانات دیجیتالی در کشور وجود دارد، اما تنها خرید تجهیزات کفایت نمی‌کند، زیرا سیستم مخابراتی ما پاسخگوی استفاده از این روش در پزشکی نیست.

صداقت با تاکید بر این‌که امروزه در دنیا دیگر عکس و فیلم رادیولوژی در دست بیماران دیده نمی‌شود، افزود: شاید ابتدایی‌ترین این روش، استفاده از لوح فشرده (سی‌دی) باشد که دست بیماران دیده می‌شود.وی ادامه داد: پزشکان می‌توانند با استفاده از اینترنت و تصویربرداری دیجیتالی، از وضعیت بیمار خود مطلع شوند که این موضوع علاوه بر صرفه اقتصادی و تسریع در انجام امور درمانی، باعث می‌شود محیط زیست از فیلم‌های رادیولوژی پاک بماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها