به گزارش ایرنا ؛ در پایان بیستمین دوره مسابقات جهانی تکواندو که با قهرمانی تیم ایران به پایان رسید، رضا مهماندوست سرمربی شایسته تیم ایران به عنوان برترین مربی مرد جهان برگزیده شد و جایزه مخصوصی را دریافت کرد.
مهماندوست که چند سالی است هدایت تیم ملی را برعهده گرفته است، توانست برای چهارمین بار ایران را به قهرمانی در عرصههای جهانی و آسیایی برساند.
تیم ایران با هدایت این مربی جوان پیش از این در مسابقات قهرمانی آسیا 2008 چین، جام جهانی 2010 ارومچی و قهرمانی آسیا قزاقستان 2010 به مقام نخست دست یافته بود.
این مربی توانمند توانست برای نخستین بار، تیم ایران را به قهرمانی جهان رسانده تا نام خود را در تاریخ به ثبت برساند.
کمیته فنی فدراسیون جهانی تکواندو، «گون کیم وون» از کره جنوبی را نیز بهترین مربی زن مسابقات جهانی انتخاب کرد.
«آنا زانینویک» از کرواسی و «تازه گیل» از ترکیه به عنوان فنی ترین تکواندوکاران زن و مرد برگزیده شدند.
داورانی از اسپانیا، پورتوریکو، عربستان، کره جنوبی و نیوزلند نیز در جمع بهترینها قرار گرفتند.
گفتنی است؛ بیستمین دوره مسابقات جهانی تکواندو ظهر امروز با قهرمانی تیم ایران در شهر گیونگجو کره جنوبی به پایان رسید.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم