وزیر بهداشت عنوان کرد:

تربیت 20 هزار پژوهشگر بر اساس نقشه علمی

وزیر بهداشت با اشاره به هدفگذاری مشخص در نقشه جامع علمی سلامت گفت: هدف ما تربیت 20 هزار پژوهشگر، ایجاد 700 مرکز پژوهشی و 90 پژوهشگاه و مرکز تحقیقاتی دولتی و غیردولتی بر اساس نقشه جامع علمی است.
کد خبر: ۴۰۰۰۳۳

به گزارش مهر، دکتر مرضیه وحید دستجردی امروز سه شنبه در مراسم رونمایی از نقشه جامع علمی سلامت افزود: شاخص هایی بر اساس نقشه جامع علمی سلامت در نظر گرفته شده که در آن سهم ما در بازار جهانی سلامت به 2 درصد و سهم ما در بازار داخلی به 85 درصد باید افزایش یابد.

وی افزود: بر اساس این شاخص ها، ثبت 280 پتنت در سال و ایجاد 60 پژوهشگاه در حوزه های اولویت دار سلامت در دستور کار قرار دارد.

وزیر بهداشت بازنگری در آیین نامه ارتقای هیئت علمی و افزایش سهم پژوهش را از دیگر مواردی برشمرد که در برنامه پنجم توسعه به آن تاکید شده و افزود: بر اساس بازنگری، اعضای هیئت علمی در جهت حل مشکل گام بر می دارند و بر همین اساس هم امتیاز دریافت می کنند.

وی با اشاره به جهت گیری نقشه جامع علمی سلامت گفت: اولویت دادن به علم و فناوری پاسخگو در جامعه، حضور موثر در عرصه های بین المللی، تکمیل چرخه نوآوری سلامت، صیانت از منابع و شفافیت و پاسخگویی، تحول در نظام آموزش سلامت و تبدیل گفتمان علمی به گفتمان مسلط جامعه بخشی از این جهت گیری ها است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها