ونزوئلا و ماداگاسکار به عنوان نخستین حریفان تدارکاتی تیم ملی معرفی شدند

کرش: فوتبال ایران از پشتوانه‌سازی غافل شده است

زمان روبه‌رو شدن کارلوس کرش با واقعیت‌های فوتبال ما کم کم در حال فرا رسیدن است. سرمربی پرتغالی تیم ملی فقط 3 هفته است که از نزدیک با داشته‌های فوتبال ما آشنا شده، اما همین زمان اندک کفایت می‌کرد برای این‌که این مربی را به حقایقی برساند که در چند ماه، مذاکرات او با فدراسیون فوتبال، پنهان مانده بود. این‌که امکانات فوتبال ما پایین‌تر از حد انتظار است، این‌که فوتبال ما از پشتوانه‌سازی غفلت کرده و این‌که سن بازیکنان طراز اول ما بالاست، از جمله این حقایق هستند. در این میان مورد آخر بیشتر از همه ذهن کرش را به خود مشغول کرده است تا جایی که در جدیدترین اظهاراتش عنوان کرده: «بالا بودن سن بازیکنان ایرانی و برنامه‌هایم برای آماده‌سازی تیم ملی جهت مسابقات انتخابی جام جهانی 2014 برزیل را تحت تاثیر قرار می‌دهد. فوتبال ایران برای موفقیت در رقابت‌های انتخابی جام جهانی به بازیکنان مستعد و جوان‌تر نیاز دارد، اما متاسفانه در سال‌های گذشته از پشتوانه‌سازی برای تیم بزرگسالان خود غفلت کرده‌اید.»
کد خبر: ۳۹۹۱۶۹

همین غفلت باعث شده سرمربی جدید تیم ملی خودش برای کشف استعداد در فوتبال ایران دست به کار شود: «برای کشف استعدادها جهت حضور در تیم ملی، نمایندگانی را در استان‌ها قرار داده‌ام تا آنها بازیکنان حائز شرایط برای حضور در اردوهای تیم‌های ملی را به من معرفی کنند. بازیکنان فوتبال ایران از استعدادهای بالقوه‌ای برخوردارند و باید کوشید با همکاری مربیان فوتبال استان ها، این استعدادها شناسایی و برای پشتوانه سازی تیم‌های ملی پرورش یابند.»

البته اینها تمام دلمشغولی‌های کرش نیستند. او از امکانات فوتبال ایران هم رضایت ندارد و این نارضایتی را از طریق عباس ترابیان به مسوولان فدراسیون فوتبال انتقال داده است. سرپرست موقت تیم ملی که تلاش‌های او منجر به حضور کرش در فوتبال ما شد، در این باره به «جام‌جم» گفت: «ما فکر می‌کردیم اگر امکانات کمپ تیم‌های ملی را به کرش نشان دهیم او کلی تعریف و تمجید می‌کند، اما در عمل این‌گونه نشد. اولین ایراد او از نبود سالن ریکاوری برای بازیکنان بود که هم‌اکنون در پشت محوطه کمپ در حال ساختن سالنی با مشخصات خواسته شده از سوی کرش هستیم. او دستگاه‌های مجهز واقع در سالن بدنسازی کمپ را هم ناکافی قلمداد کرده و گفته تعداد زیادی از اینها به درد رشته‌های دیگر می‌خورند نه فوتبال. کرش که همه چیز را به دقت زیر نظر دارد حتی به زمین چمن کمپ تیم‌های ملی اکتفا نکرده و به صورت سرزده از زمین چمن ورزشگاه شماره 2 آزادی بازدید کرده و ایرادهای زیادی از آن گرفته و درخواست کرده است همه این نواقص در کوتاه‌ترین زمان ممکن مرتفع شود.»

بدون شک این‌که یک مربی با توانایی‌های کرش، بجد خواهان فراهم آوردن شرایطی مساعد جهت پیشرفت فوتبال ایران ماست، خود می‌تواند تضمینی باشد برای موفقیت فوتبال ملی ما در عرصه‌های بین‌المللی.

ونزوئلا و ماداگاسکار، اولین حریفان تیم ملی

تیم ملی فوتبال در نخستین دیدارهای خود با هدایت کارلوس کرش با ونزوئلا و ماداگاسکار رقابت خواهد کرد. این دو بازی طی روزهای 16 خرداد و 26 تیر ماه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود تا پیش درآمدی باشد برای نخستین بازی‌های رسمی تیم ملی در چارچوب مقدماتی جام جهانی که طی روزهای اول و ششم مرداد مقابل تیم ملی مالدیو برگزار خواهد شد.ونزوئلا که در قاره آمریکای جنوبی قرار دارد، تیم شصت و هفتم دنیاست و نهمین تیم این قاره به حساب می‌آید. این تیم در سه بازی گذشته خود برابر مکزیک با نتیجه یک بر یک متوقف شد، 2 بر صفر جامائیکا را شکست داد و با نتیجه 4 بر یک مقابل آرژانتین شکست خورد. اما ماداگاسکار که کشوری آفریقایی است تیم چندان قدرتمندی ندارد. این تیم در رده بندی فیفا در جایگاه 138 قرار دارد و تیم سی و هشتم قاره آفریقا به حساب می‌آید. این تیم در سه بازی گذشته خود با نتیجه یک بر یک برابر گینه متوقف شد و با نتایج یک بر صفر و 2 بر صفر برابر اتیوپی و نیجریه شکست خورد.

از هم‌اکنون می‌توان انتظار دو پیروزی پیاپی را از تیم ملی داشت اما این‌که ملی پوشان کشورمان با مربی بزرگی چون کرش با چه کیفیتی به میدان می‌روند، سوالی است که پاسخ آن پس از انجام این دو بازی روشن می‌شود.

رضا پورعالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها