به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 20، مجتبی عبدالهی شهردار این منطقه گفت : به منظور احیای ورزش باستانی و ارتقای سلامت روحی و جسمی شهروندان سومین زورخانه این منطقه در محله نفر آباد طی سال جاری به بهره برداری رسید.
شهردار منطقه 20 درادامه افزود : گنبد ، گود ، رختکن ، سکوی مرشد ، سکوی تماشاچیان ، سرویس بهداشتی و بخش اداری از جمله بخش های این زور خانه ها هستند.
عبدالهی هزینه اجرایی این زورخانه را بالغ بر 8 میلیارد و 500 میلیون ریال عنوان کرد که در مساحتی بالغ بر 350 متر مربع احداث شده است.
وی با اشاره به اینکه تا کنون 2 زورخانه به نام های جهان پهلوان تختی و سرتخت در محلات این منطقه به بهره برداری رسیده است خاطر نشان کرد: نخستین زور خانه شهرری درنزدیکی مقبره مرحوم تختی واقع در شهرری خیابان ابن بابویه خیابان شهید نبی پور مقابل برج تاریخی طغرل احداث شده است و در حال حاضر پذیرای جمع کثیری از شهروندان این منطقه در سطوح مختلف است.
شهرری - خبرنگار جام جم
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم