دایملر کرایسلر شریک ژاپنی اش میتسوبیشی را رها می کند
جام جم آنلاین: یک منبع نزدیک به شرکت خودروسازی آلمانی امریکایی دایملر کرایسلر روز جمعه 23 آوریل اعلام کرد این شرکت قصد دارد کلیه 37 درصد سهام خود در شرکت خودروسازی ژاپنی میتسوبیشی موتورز را به فروش برساند.
کد خبر: ۳۹۷۳۵
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، این تصمیم در حالی اتخاذ می شود که شرکت دایملر کرایسلر پنجشنبه شب 22 آوریل اعلام کرده بود از هرگونه سرمایه گذاری جدید در میتسوبیشی موتورز منصرف شده است ، بدون آن که مشخص کند که قصد خروج از سرمایه گروه ژاپنی را دارد.
یک سخنگوی دایملر کرایسلر به نوبه خود از تایید این خبر خودداری کرد و گفت: ما اعلام کردیم در افزایش سرمایه میتسوبیشی موتورز شرکت نمی کنیم تمام سایر جزییات قرار است مورد مذاکره قرار گیرند.
شرکت دایملر کرایسلر در اواخر پنجشنبه شب با صدور بیانیه ای اعلام کرده بود ، مدیریت و شورای نظارت دایملر کرایسلر در جریان یک جلسه اضطراری در روز پنجشنبه تصمیم گرفته اند در افزایش سرمایه میتسوبیشی موتورز شرکت نکرده و از هرگونه حمایت مالی اضافی از این شرکت خودداری کنند.
شرکت میتسوبیشی موتورز دارای بدهی های سنگینی است و فروش آن به شدت در امریکا کاهش یافته است. پیش بینی می شود در سال مالی 2004-2003 میلادی زیان این شرکت به 600 میلیون یورو بالغ شود.