اعتبارات دانشگاه‌ها 25 درصد زیاد شد

مرکز پژوهش‌های مجلس بودجه بخش آموزش عالی و تحقیقات را در قالب لایحه بودجه سال 1390 بررسی کرد.
کد خبر: ۳۹۶۲۲۷

به گزارش ایسنا، دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به این‌که کل اعتبار در نظر گرفته شده در لایحه بودجه سال 1390 برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان‌ها، دانشگاه‌ها و موسسه‌های آموزش عالی و پژوهشی وابسته و سایر دانشگاه‌ها و موسسه‌های وابسته به دستگاه‌های اجرایی 571/451/47 میلیون ریال است که نسبت به سال گذشته رشد 25 درصدی را نشان می‌دهد، افزود: در همین ارتباط اعتبارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دستگاه‌های وابسته در بخش آموزش و پژوهش 544/096/16 میلیون ریال است که نسبت به سال گذشته از رشدی 19 درصدی برخوردار شده است، که با احتساب اعتبارات مربوط به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعتبارات وزارتین در لایحه بودجه سال 1390 به 115/548/63 میلیون ریال افزایش می‌یابد.

علاوه بر اینها در بخش تملک دارایی‌های مالی و ردیف‌های متفرقه نیز جمعا مبلغ 000/246/18 میلیون ریال برای امر آموزش و پژوهش در نظر گرفته شده است و به این ترتیب کل اعتبارات بخش آموزش عالی و تحقیقات دانشگاهی به 794/81 میلیارد ریال افزایش می‌یابد.

این گزارش می‌افزاید: برای اجرای برنامه‌های پژوهشی کشور لایحه بودجه سال 1390 بالغ بر 015/039/34 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است که در قیاس با اعتبارات پژوهشی بودجه سال 1389 از رشدی 25/14درصدی حکایت دارد و حدود 42 درصد اعتبارات بخش آموزش عالی و تحقیقات و 65‌/‌0 درصد مصارف بودجه کل کشور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها