رقابت‌ دوباره ده‌نمکی و فرهادی

تعطیلی روزنامه‌ها در ایام نوروز مانع خبررسانی دقیق درباره فیلم‌های سینمایی می‌شود؛ این که بدانیم هر کدام از فیلم‌های روی پرده چقدر فروخته‌اند و آمار دقیق استقبال از آنها چه میزان بوده است. البته دفاتر تهیه‌کنندگی برای خودشان آمار و ارقامی در سایت‌ها و خبرگزاری‌ها ارائه می‌دهند که چندان نمی‌توان به آنها اعتماد کرد.
کد خبر: ۳۹۴۷۹۶

 همواره روابط‌عمومی بنیاد سینمایی فارابی از طریق سایت تخصصی خود آمار فروش همه فیلم‌های روی پرده را هفته به هفته ارائه می‌کند که این قابل‌ اتکاترین رقمی است که از فروش تهران به دست می‌آید. در ایام نوروز سایت بنیاد فارابی به دلیل تعطیلات به ‌روز نمی‌شد و کسی نمی‌دانست از کدام فیلم‌ها بیشتر استقبال شده است. اهمیت فروش فیلم‌های نوروزی هم به دلیل این است که در سال‌های اخیر بیشترین فروش سال متعلق به فیلم‌های اکران شده در این فصل است و خیلی‌ها کنجکاوند بدانند در روزهای تعطیل کدام فیلم از نظر فروش گوی سبقت را از رقبا ربوده است. دلیل دوم این کنجکاوی، اکران سومین قسمت از «اخراجی‌ها» است که دو قسمت قبلی در نمایش نوروزی‌شان، رکورد فروش تاریخ سینمای ایران را جابه‌جا کردند. برای بسیاری این کنجکاوی وجود داشت که آیا سومین قسمت این فیلم هم می‌تواند به اندازه دوقسمت قبلی موفق باشد یا خیر. از این گذشته وجود رقیب مهمی مثل «جدایی نادر از سیمین» بر رونق اکران نوروزی امسال افزود. آخرین ساخته فرهادی در شرایطی همزمان با فیلم ده‌نمکی روی پرده رفت که هم در جشنواره فجر حضور موفقیت‌آمیزی داشت و هم در جشنواره برلین موفق به کسب مهم‌ترین جوایز شد. 2 سال پیش، ساخته قبلی این دو کارگردان یعنی «اخراجی‌ها 2» و «درباره الی» به ترتیب رتبه اول و دوم فروش سالانه سینمای ایران را به دست آوردند و حالا 2 فیلم جدید این کارگردانان در یک زمان نمایش یافته‌اند و رقابت میان‌شان آنقدر داغ است که هنوز طرفداران هر کدام برای آن دیگری رجز می‌خوانند. با توجه به اهمیت و محبوبیت این دو فیلم پیش‌بینی می‌شود اکران آنها حداقل تا یک ماه دیگر ادامه داشته باشد و شاید تا آن زمان عده زیادی پس از گشت و گذارهای نوروزی‌شان فرصت تماشای آنها را پیدا کنند.

فیلم‌های دیگری که روی پرده رفته، «یکی از ما دو نفر» و «زن‌ها شگفت‌انگیزند» هستند که اولی در جشنواره فجر چندان مورد توجه قرار نگرفت و دومی در شرایطی روی پرده رفت که خیلی‌ها انتظار نمایشش را نداشتند. از هفته پس از برگزاری جشنواره فجر، صحبت‌های زیادی درباره گزینه‌های اکران نوروزی مطرح بود و در این میان از خیلی از فیلم‌ها نام برده شد. از آخرین ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا تا علیرضا امینی، مسعود کیمیایی و... اما در نهایت قرعه به نام این چهار فیلم افتاد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها