توسط قرارگاه خاتم الانبیا آغاز شد

ساخت 60 کیلومتر راه در روستاهای مرزی خراسان شمالی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی گفت: ساخت 60 کیلومتر راه توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در روستاهای مرزی این استان آغاز شد.
کد خبر: ۳۹۴۵۸۶

احمدرضا عفتی امروز در گفت‌وگو با فارس در بجنورد این پروژه‌های راهسازی را شامل محور قاضی به تازه قلعه و غلامان، محور گیفان به حسن آباد و جعفرآباد و همچنین شهرآباد به اینچه اولیا و قزلر عنوان کرد.

وی اظهار کرد: ساخت این پروژه‌های راهسازی هم‌اکنون به سرعت در این مناطق آغاز شده که تا دو سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

عفتی تصریح کرد: ساخت راه در چند محور روستایی خراسان شمالی نیز توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا از سال گذشته در این استان آغاز شده است.

وی همچنین با اشاره به این‌که ساخت قطعه اول باند دوم بزرگراه بجنورد به آزادشهر در مسیر آشخانه نیز هم‌اکنون نیز در حال انجام است، اظهار کرد: برای تسریع در اجرای این قطعه پیمانکار از دو مسیر نیز کار ساخت این پروژه را آغاز کرده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی پیش‌بینی کرد تا 15 کیلومتر از این مسیر در سال آینده به بهره برداری برسد.

وی با بیان این‌که پیمانکار قطعه دوم بزرگراه بجنورد به آزادشهر مشخص شده است، اظهار امیدواری کرد تا این پروژه راهسازی نیز در آینده نزدیک اجرایی شود.

عفتی گفت: ساخت و تکمیل باند دوم بزرگراه بجنورد به آزادشهر تاثیر بسزایی در روان شدن ترافیک و کاهش تصادفات خواهد داشت.

خراسان شمالی در مسیر دو قطب زیارتی شرق کشور مشهد مقدس و قطب سیاحتی شمال قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها