فحاشی کامرون به روزنامه‌نگار پاکستانی

نخست وزیر بریتانیا به خبرنگاری در پاکستان که اظهارات وی را مبنی بر اینکه بریتانیا عامل بسیاری از مشکلات جهان است منتشر کرد، دشنام داد.
کد خبر: ۳۹۴۴۶۷

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، این فحاشی جنجالی پس از آن رخ داد که دیوید کامرون، نخست وزیربریتانیا در سفر خود به پاکستان اظهار کرد که بریتانیا عامل بسیاری از مشکلات جهان از جمله مناقشه کشمیر بین هند و پاکستان است.

به دنبال انتشار این سخنان توسط یک خبرنگار پاکستانی، تظاهرات اعتراض آمیزی در پاکستان به راه افتاد و زمانی که این موضوع به اطلاع کامرون رسید وی به این خبرنگار هتاکی کرد.

این سخنان نخست وزیر بریتانیا تیتر اول تمامی خبرها در جهان از جمله بریتانیا شد و روزنامه‌های بریتانیا مدعی شدند، کامرون چیزی را به مردم پاکستان گفته که آنها دوست داشتند بشنوند.

یکی از اعضای واحد مطالعات سیاست کشورهای مشترک المنافع در بریتانیا اظهار کرد: لندن نباید آنقدر خود را به خاطر گذشته و سلطه استعماری خود بر برخی کشورهای جهان سرزنش کند.

کامرون تا لحظه سوار شدن به هواپیما برای بازگشت به لندن واکنشی نشان نداد اما در لحظه آخر در جمع خبرنگاران حاضر، خبرنگار پاکستانی را مورد فحاشی قرار داد.

این روزنامه ها همچنین نوشتند، اظهارات کامرون که تیتر اول روزنامه‌های جهان شد، گاف دیپلماتیک بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها