براساس اعلام سازمان پزشکی‌قانونی این آمار هنوز نهایی نشده است

مرگ 1200 شهروند در تصادفات نوروزی امسال

معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: بر اساس اطلاعات رسیده از مراکز پزشکی قانونی به بخش آمار این سازمان، جمع کشته‌های تصادفات نوروزی امسال در سراسر کشور 1204 نفر است. به گزارش «جام‌جم»، عبدالرزاق برزگر با بیان این که آمار جمع‌آوری شده از کشته‌های تصادفات نوروزی مربوط به محدوده زمانی 25 اسفند 89 تا 15 فروردین امسال است، افزود: بر اساس اطلاعات رسیده از مراکز پزشکی قانونی به بخش آمار این سازمان، جمع کشته‌های تصادفات نوروزی امسال در سراسر کشور 1204 نفر است.
کد خبر: ۳۹۳۸۲۸

پیش از این جمعیت هلال احمر اعلام کرده بود که بر اساس آمار ثبت‎ شده در هلال احمر، حوادث نوروزی در کشور از 25 اسفند تا ساعت 18 روز 14فروردین امسال 312 نفر کشته و 5892 مجروح به‏ جا گذاشت.تفاوت آمار‌های اعلام شده بین این دو سازمان از این جهت است که معمولا آمار جمعیت هلال احمر متعلق به کشته‌شدگان و مصدومان در صحنه تصادف است، اما آمار نهایی کشته شدگان این حوادث از سوی پزشکی قانونی که باید گواهی فوت صادر کند،اعلام می‌شود.

بر همین اساس معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: آمار ذکر شده از تلفات، آمار اولیه این سازمان است که به صورت فوری از استان‌ها گردآوری شده و به دلیل امکان اضافه شدن تلفات از بین مصدومان حوادث رانندگی نوروزی که در بیمارستان‌ها بستری هستند، آمار نهایی در هفته دوم اردیبهشت اعلام می‌شود.

وی بدون اعلام کاهش یا افزایش این آمار نسبت به سال گذشته اظهار کرد: امیدواریم پس از جمع‌بندی نهایی آمار تلفات ناشی از حوادث رانندگی نوروز سال 90، شاهد کاهش این ارقام نسبت به مدت مشابه سال قبل باشیم زیرا با آمار‌های موجود نمی‌توان در مورد افزایش یا کاهش تلفات حوادث رانندگی اظهار نظر کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها