احمدی‌نژاد در دیدار منتخبان و فرهیختگان کرمانشاه:

بیدارسازی بشریت ماموریت مهم ملت ایران است

رئیس جمهور ظهر امروز در دیدار منتخبان و فرهیختگان استان کرمانشاه گفت: امروز کسی جز ملت ایران اندیشه و پیام امیدبخشی برای بشریت ندارد.
کد خبر: ۳۹۳۷۸۶

به گزارش واحد مرکزی خبر ، احمدی نژاد ظهر امروز در دیدار منتخبان و فرهیختگان استان کرمانشاه با بیان اینکه شرایط امسال کشورمان به نسبت پارسال در سطح بسیار مناسبی قرار دارد ، گفت: باید در سال جاری بـا همدلی و دست در دست هـم جهش بزرگی در ساختن ایران ، تولید اقتصادی و افزایش ثروت ملی رقم بزنیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ملـت ایران دو مـأموریت بزرگ تاریخی برعهده دارند ، گفت : ساختن کشور و بیـدارسازی بشریت و دعـوت آنان به حکومت جهانی سرشار از عدالت دو مأموریت تاریخی ملت ایران است که در طول هم قرار دارد .

رئیس ‌جمهور با بیان اینکه تنها راه بشریت برپایی حـاکمیت جهانی است ، گفت: غربی‌ها اصالت را به تمایلات مادی وغرایض نفسانی انسان تعبیر کردند که محصول اندیشه آنان مسابقه سنگین تسلیحاتی و غارت و چپاول ملت‌ها شده است ، روندی که اندیشه آنها دنبال می‌کند این است که اقلیت سرمایه‌ دار بی ‌فرهنگ بر اکثریت ملت‌ ها تسلط پیدا کند .

احمدی‌ نژاد خاطرنشان کرد: امروز باید از یکسو ایران را در طراز شایستگی وتوانمندی‌های ملت ایران بسازیم و به جایگاهی ارتقا دهیم که الگوی پیشرفت و مرجع علمی، اقتصادی و فـرهنگی ملت‌ها شود و از سوی دیگر باید فرهنگ متعالی خود را به عنوان الگو و راه نجات‌بخش به بشریت معرفی کنیم .

رئیس ‌جمهور با اشاره به اینکه ساختن داخل کشور با حضور فعال در عرصه‌های بین‌المللی باید در کنار هم انجام شود ، گفت: این تصـور اشتباهی است کـه فقط باید برای ساختن داخل کشور متمرکز شویم و کاری به مسائل بین ‌المللی نـداشته باشیم ، بی‌تردید اگر کشورمان حضور فعالی در موضوعات مهم بین ‌المللی نـداشته بـاشد دیگران با طراحی ‌های گوناگون در مسیر پیشرفت ملت ایران مانع‌تراشی خواهند کرد .

احمدی نژاد تصریح کرد بنابراین باید با حضور فعال خود، مستکبران را از عرصه‌های سیاسی و اقتصادی جهان عقب برانیم چرا که دنیا را باید صالحان و انسان‌های پاک اداره کنند .

رئیس جمهور در ادامه ساختن ایران و حضور فعـال در عرصه‌ های بین‌المللی را نیازمند توکل به خدا ، امید به آینده روشن و همدلی دانست و گفت : اگـر همه خزاین و منـابع دنیا در اختیار ملتی باشد اما آن ملت همدل نباشند نمی ‌توان از آن منابع استفاده کرد .

رئیس‌ جمهور تصریح کرد: هرکس در مسیر همدلی مردم خدشه وارد کند باید آگاه باشد که در مسیر آن ملت قرار ندارد و به نفع مردم حرکت نمی‌کند .

احمدی‌نژاد کار و تلاش را از دیگر عوامل ساختن ایران دانست و گفت: کار مثبت و سازنده امر مقدسی است و باید فرهنگ کار در کشورمان زنده شود که به واسطه آن بخش‌های مختلف کشور آباد گردد .

رئیس ‌جمهور عنصر امید را از دیگر عوامل مهم ساختن ایران اسلامی عنوان کرد و افزود: امروز به فضل الهی امید و آرزوهای تاریخی ملت ایران درخشان‌تر شده است و بـاید ایمان داشته باشیم که آینده درخشان از آن ماست .

احمدی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت شکل‌گیری حرکت گسترده سازندگی در استان کرمانشاه، به مصوبات کارگروه فرهنگ و هنر و جلسه استانی هیأت دولت اشاره کرد و گفت: با مصوبات کارگروه فرهنگ و هنر که دیروز تشکیل شد، راه برای جوشش فرهنگی در استان هموارتر خواهد شد.

رئیس جمهور به اصحاب فرهنگ و هنر استان توصیه کرد باید تلاش کنند تا بـا برنامه‌ ریزی ‌هـای خـود امید به آینده و فرهنگ و ویژگی‌ های برجسته و متعالی فرهنگی مردم استان را هر چه بیشتر تقویت کنند .

احمدی نژاد خاطرنشان کرد: درجلسه استانی هیأت دولت نیز موانع اصلی حرکت شتابنده استان مورد بررسی قرار گرفت و در بخش‌های گوناگون تصمیمات مناسبی در راستای پیشرفت و تعالی استان اتخاذ گردید که از آن جمله می‌توان به مصوبات دولت در زمینه امور زیربنایی و آب استان اشاره کرد که امیدواریم با اجرای مصوبات اخیر در طول سه، چهار سال آینده مشکل کمبود آب استان برطرف شود.

رئیس‌جمهور با اشاره به لزوم اصلاح شیوه‌ هـای آبیاری ، کشاورزان را بـه جهـاد در اصلاح شیوه ‌هـای آبیاری فراخواند و گفت: طبق بررسی‌های انجام شده، با آب موجود در استان می‌توان چهار برابر زمین‌های زیر کشت کنونی را تحت پوشش آبیاری قرار داد .

رئیس ‌جمهور با اشاره به مصوبات جلسه استانی دولت در بخش صنعت و سرمایه ‌گذاری تصریح کرد: در جلسه دیروز بیش از 2 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای سرمایه‌گذاری و تولید استان اختصاص یافت و این فرصت مناسبی برای کارآفرینان و اصحاب صنعت و تولید کشور است .

احمدی‌ نـژاد همچنین بـا اشاره بـه اینکه منابع صندوق توسعه ملی فرصت ویژه‌ای برای کار، ساختن و تولید فراهم کرده است، گفت: دولت با استفاده ازاین فرصت و با تلفیق منابع موجود در صندوق توسعه ملی و منابع بانکی به دنبال کاهش سود بانکی است و این کاهش در دستور کار بانک مرکزی قرار دارد .

رئیس ‌جمهور خاطرنشان کرد : سال 89 بـه ظاهر سال سختی بود چرا کـه دشمنان به تعبیر خود تحریم‌ های فلج‌ کننده‌ای اعمال کردند و در این راستا با عده‌ای نیز در داخل کشور بـرای اعمـال فشار بـه دولت هماهنگ شده بودند ، از سوی دیگر در بودجه پارسال برای نخستین ‌بار در 50 سال اخیر 20 درصـد از درآمـد نفت در صندوق توسعه ملی که اساسنامه آن اواخر سال در اختیار دولت قرار گرفت ، بلوکه شد .

احمدی‌نژاد گفت : دشمنان بـا شرایطی که پارسال اعمال کرده بودند تصور می‌کردند که می‌توانند در اهـداف خود موفق شوند اما با وجود تمام طراحی‌های آنها ، سال 89 یکی از بهترین سال‌های عمرانی و اقتصادی کشور بود و در این سال بزرگ‌ترین طرح تحول اقتصادی بـا همکاری مردم و عنایات امام عصر(عج) به بهترین شکل ممکن به اجرا درآمد .

در ابتدای این دیدار شماری از نمایندگان نخبگان بخش‌های مختلف دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را بـا رئیس‌ جمهور در میان گذاشتند .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها