اخبار جدید از یمن

پیشنهاد جدید عبدالله صالح به مخالفان

علی عبدالله صالح ، رئیس‌جمهور یمن به مخالفان که خواهان کناره‌گیری وی از قدرت هستند، پیشنهاد جدیدی را ارائه کرد.
کد خبر: ۳۹۲۶۴۱

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، یک منبع متعلق به مخالفان در یمن امروز چهارشنبه اعلام کرد که علی عبدالله صالح، رئیس‌جمهوری این کشور پیشنهاد کرده که تا زمان برگزاری انتخابات در سمتش باقی بماند، اما اختیاراتش را به یک دولت موقت واگذار کند.

صالح این پیشنهاد را سه‌شنبه شب و در جریان دیدار با محمد الیدومی، رئیس حزب اسلامی "اصلاح" اعلام کرد.

یک سخنگوی مخالفان گفت، این اولین باری است که صالح با مقامات حزب اصلاح که زمانی شریک دولت وی بود، دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند.

یک منبع مخالفان گفت: براساس پیشنهاد صالح،‌ اپوزیسیون می‌تواند از میان خود رئیس دولت را انتخاب کند و تا پایان سال انتخابات پارلمانی برگزار می‌شود.

وی گفت که مخالفان در حال بررسی این پیشنهاد هستند.

هفته‌ها تظاهرات هزاران مخالف یمنی در صنعا و دیگر شهرهای این کشور، حکومت 32 ساله علی عبدالله صالح را در آستانه‌ی سرنگونی قرار داده است، اما آمریکا و عربستان سعودی درباره این که چه کسی جانشین وی باشد، نگران هستند.

سردرگمی عبدالله صالح در روزهای پایانی دیکتاتوری

رئیس فراکسیون حزب سوسیالیست یمن گفت : بیشتر مردم یمن به این نتیجه رسیده اند که ، دوران دیکتاتوری علی عبدالله صالح به پایان رسیده و او دیگر قادر به حکومت بر یمن نیست.

عیدروس النقیب در گفتگو با شبکه خبری العالم ، همچنین درباره پیوستن محمد اسماعیل داماد عبدالله صالح و تعداد زیادی از مسئولان و افسران ارتش به صفوف مخالفان در یمن اظهار داشت : عبدالله صالح برای زمامداری خود به مجموعه ای از افراد تکیه کرده بود که این عده در چند روز گذشته دچار گسست و فروپاشی شده اند.

وی افزود: عبدالله صالح در دوران دیکتاوری خود نه تنها برای آبادانی کشورش اقدامی نکرد ، بلکه تنها برای اجرای سیاست ها و دستورات خود ، عده ای را گرد هم آورده بود.

النقیب درباره سخنان عبدالله صالح ، مبنی بر توانایی اش برای آوردن دو یا سه میلیون طرفدار خود به خیابانها گفت: عبدالله صالح تنها توانست با پرداخت مبالغ زیادی به شیوخ قبایل ، تعدادی اندکی از کارمندان دولت را جمع کرده و به خیابانها بیاورد.

رئیس فراکسیون حزب سوسیالیست یمن گفت : دیکتاتور یمن در مقابل هر 10 هزار نفر 200 هزار دلار پول پرداخت کرده است که این راهکار هم نتیجه مثبتی درپی نداشت.

وی افزود : عبدالله صالح جمعه گذشته 200 میلیون دلار به شیوخ عشایر و قبایل برای آوردن افراد به خیابان ها برای حمایت از خودش پرداخت کرد اما نیمی از همین افراد نیز از تظاهرات در حمایت از عبدالله صالح در میدان التغییر سرباز زدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها