مراسم سالگرد درگذشت رسول ملاقلی‌پور برگزار شد

عصر جمعه مراسم گرامیداشت شادروان «رسول ملاقلی‌پور» با حضور جمعی از هنرمندان به همت کانون نسل آفتاب در ایوان شمس برگزار شد. به گزارش فارس، اکبر نبوی، روزنامه نگار و منتقد سینمایی در این مراسم شادروان رسول ملاقلی‌پور را جزو کسانی دانست که به مردم کشورش عشق فراوان داشت و این دوست داشتن را در فریم به فریم و پلان به پلان فیلم‌هایش می‌توان مشاهده کرد.
کد خبر: ۳۹۱۳۱۳

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با ذکر خاطره‌ای از مرحوم ملاقلی‌پور گفت: مدتی با او در سپاه همکار بودم، او عکاسی می‌کرد و آنجا به این احساس رسیدم که او فردی پاک و زلال است و در یک کلام به او علاقه شدیدی داشتم چرا که او به دنبال حقیقت می‌گشت و به نظرم حالا آثارش را باید از جنبه انسانی نگاه کرد و مورد قضاوت قرار داد.

در این مراسم هدیه‌ای به رسم یابود به همسر زنده یاد رسول ملاقلی‌پور اهدا شد و پس از آن موسیقی فیلم سینمایی «میم مثل مادر» برای حضار در سالن به اجرا درآمد. نمایش کلیپی که توسط علی ملاقلی‌پور، تهیه‌شده بود نیز بخش دیگری از این مراسم بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها