در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
علیرضا عالی در گفتوگو با ایسنا، به حضور به موقع نیروهای امدادی در صحنه حادثه اشاره و اظهار کرد: با توجه به اعلام حادثه در ساعت 7:33 صبح امروز، آمبولانسهای فوریتهای پزشکی زنجان پس از 12 دقیقه در صحنه حاضر شدند.
سرپرست اورژانس استان زنجان با بیان این که وضعیت مصدومان این حادثه چندان وخیم نیست، گفت: همه مصدومان در بیمارستان آیت الله موسوی بستری و درمان آنها آغاز شده است.
وی با بیان این که 10 نفر از مسافران این اتوبوس در صحنه حادثه جان خود را از دست دادهاند، خاطرنشان کرد: 35 نفر از مجروحین این تصادف نیز با 17 دستگاه آمبولانس به مراکز درمانی زنجان جهت مداوا اعزام شدند.
این مقام مسؤول با اشاره به این که 2 تن از مجروحین نیز پس از اعزام به بیمارستان بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست دادهاند، تصریح کرد: همه امکانات درمانی زنجان برای بهبودی این افراد بسیج شده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: