رئیس قوه قضاییه:‌ ارزش‌‌های انقلاب قابل معامله نیست

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر ضرورت حفظ انقلاب و ارزش‌های متعالی آن گفت: بحث انقلاب و ارزش‌های انقلاب که مردم خون‌های بسیار برای آن داده‌اند چیزی نیست که قابل معامله باشد.
کد خبر: ۳۸۷۳۲۵

آیت‌الله آملی لاریجانی افزود: کسانی متأسفانه تمام آرمان‌های امام (ره) را هم یک به یک زیر سؤال بردند، با اطلاعیه‌پراکنی‌هایی که کردند، با سخنانی که اذنابشان در داخل و خارج کشور مطرح کردند، حرکت‌های امام را در طول 10 سال اول انقلاب و بعد هم رهبری‌های داهیانه رهبر معظم انقلاب را زیر سوال بردند.

به گزارش ایلنا، آیت‌الله آملی لاریجانی عصر یکشنبه در جلسه مسوولان عالی قضایی، همچنین ضرورت رعایت ضوابط قانونی و مصالح نظام در برخورد قاطع با فتنه‌گران را مورد تأکید قرار داد و افزود: فتنه‌گران باید بدانند که علاوه بر حرکت‌ها و پاسخ‌های مردمی و به تعبیر برخی محاکمه مردمی، قوه قضاییه مسوولیت خودش را دارد و در چارچوب قانون و برحسب موازین و با لحاظ مصالح کلی نظام ان‌شاء‌الله با قاطعیت برخورد خواهد کرد و بدانند که این صبر و تحمل نظام حتماً حدی دارد و لذا از حد که گذشت پاسخ روشن است.

وی همچنین با اشاره به تحولات منطقه، خاطرنشان کرد: مطلب مهمی که وجود دارد و امیدواریم که این کشورها به آن توجه داشته باشند، این است که باید به‌هوش باشند تا برخی کشورها نتوانند این حرکت‌ها و این جنبش‌ها و انقلاب‌ها را به نفع خود مصادره کنند، چنان که در مصر به این سمت حرکت می‌کنند ولی مردم نشان دادند که میدان‌‌ التحریر هیچ‌ وقت خالی نخواهد شد تا مردم به خواسته‌های مشروعشان برسند و این میدان التحریر هر جای دیگر جهان اسلام هم وجود دارد.

رئیس قوه قضاییه ابراز امیدواری کرد که این حرکت‌ها به یک جریان یکپارچه معنوی و فراگیر در همه کشورهای اسلامی منتهی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها