به گزارش فارس ، بعدازظهر امروز رسول منصوری به همراه مسئول اداره فرش سازمان بازرگانی استان سمنان از نمایشگاه فرش دستباف و تابلو فرش تبریز که در سمنان پایان یافت، بازدید کرد.
در این بازدید که به مدت یک ساعت به طول انجامید، منصوری از نزدیک در جریان برگزاری نخستین نمایشگاه عرضه مستقیم تولیدات انواع فرش و تابلو فرش دستباف تبریز و نیز نمونههایی از فرشهای قم، کاشان و افشار بیجار که در راستای توسعه و ترویج استفاده از فرش دستباف ارائه شده بود، قرار گرفت.
رئیس سازمان بازرگانی استان سمنان در ادامه رهنمودهای لازم را ارائه کرد و خواستار برگزاری اینگونه نمایشگاهها در سالهای آتی در مرکز استان و سایر شهرهای استان از جمله شهرستان شاهرود شد.
بیش از یکهزار تخته فرش دستباف در نمایشگاه و فروشگاه فرش دستباف سمنان به نمایش درآمد. در این نمایشگاه، یک هزار تخته و800 تابلو فرش نفیس در معرض دید علاقهمندان قرار گرفت.
این نمایشگاه با همکاری تعاونی فرش و گلیم تبریز به عنوان بزرگترین شرکت فرش در شمال غرب کشور برپا شد.
این تعاونی تاکنون در بیشتر مراکز استانهای کشور، نمایشگاه فرش دستباف تبریز را برگزار کرده اما برای نخستین بار است که در استان سمنان حضور یافت.
با حمایت سازمان بازگانی استان سمنان سعی شد تا با برپایی این گونه نمایشگاهها، هنر اصیل ایرانی بیش از پیش به مردم معرفی شود.
سعی شد تا برای استقبال بهتر از این نمایشگاه، قیمت فرشهای نمایشگاه ارزانتر از قیمت بازار در نظر گرفته شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم