زندانی بدنام زندان را دوست ندارد

دیلی میل، بدنام‌ترین زندانی انگلیس که ده‌ها بار اقدام به فرار کرده و دست‌کم 10 نفر زندانی را تاکنون به گروگان گرفته است از زندگی در سلولش ابراز انزجار کرده و آن را بسیار سخت توصیف کرده است.
کد خبر: ۳۸۵۰۶۱

این مرد 58 ساله که چارلز برانسون نام دارد مدعی است تمامی رفتارهای زشت او در زندان به خاطر محیط بسیار بد آن و سیستم بسیار نادرستی است که در این محل به اجرا گذاشته شده است. آقای برانسون که اولین بار در
22 سالگی زندانی شده؛ در طول 36 سال اخیر تنها 100 روز را آزاد بوده و بقیه عمرش را پشت میله‌های زندان گذرانده است. او که اکنون در انفرادی به سر می‌برد چندین بار دست به رهبری اعتصاب‌های گسترده زده که میلیون‌ها پوند خسارت وارد کرده و ماموران زندان را از رفتارهایش کلافه کرده است.

یک خبرنگار ماجراجوی روزنامه محلی با مصاحبه با این مرد وارد جزئیات زندگی او شده و ظاهرا این خلافکار تمامی رفتارهای زشتش را به خاطر عکس‌العمل‌های خشن پلیس انگلیس و ماموران زندان دانسته و مدعی شده زندگی در زندان بسیار سخت است و احساس می‌کند دیگر تحمل این سختی را ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها