عطارزاده :

برنامه‌ای برای جیره‌بندی آب در سال آینده نداریم

معاون وزیر نیرو با تاکید بر این که برنامه‌ای برای جیره‌بندی آب در سال 1390 وجود ندارد، تصریح کرد: با این حال محدودیت‌هایی درخصوص کشت‌های کشاورزی خواهیم داشت.
کد خبر: ۳۸۲۹۶۴

به گزارش ایسنا، محمد رضا عطارزاده، امروز در حاشیه همایش ملی تالاب ها و نقش آن در مدیریت جامع منابع آب با اشاره به وضعیت نامطلوب بارش‌ها در فصل پاییز خاطرنشان کرد: بارش‌های امسال 50 درصد نسبت به متوسط درازمدت که یک دوره 40 ساله است، کاهش را نشان می‌دهد؛ بنابراین یکی از کم بارش‌ترین پاییزها در سنوات گذشته در سال 1389 رقم خورد؛ هرچند که انتظار می‌رود فصل زمستان فصل نرمالی برای کشور باشد و بتوان بارش‌های نامطلوب فصل پاییز را جبران کرد.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا همچنین درخصوص تاثیر هدفمند شدن یارانه‌ها بر میزان مصرف آب در کشور گفت: هنوز نمی‌توان با اطمینان از تاثیر هدفمند شدن یارانه‌ها بر میزان مصرف آب مردم سخن گفت، چراکه تاکنون فقط 30 درصد از یارانه آب هدفمند شده و قیمت آب رشد ناچیزی نسبت به قبل داشته است.

وی تاکید کرد: با این‌حال برآوردهای اولیه حاکی از آن است که صرفه‌جویی‌های حاصل از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها در بخش آب بالغ بر 5 درصد و این در حالی است که معیارهای مختلفی بر میزان صرفه جویی آب از سوی مردم تاثیرگذار است و به نظر می‌رسد فصل زمستان نمی‌تواند ملاک مناسبی برای ارزیابی رفتار مصرفی مشترکان باشد.

عطارزاده در پاسخ به سوالی درخصوص درآمد ناشی از هدفمند شدن یارانه‌ها در بخش آب گفت: پیش بینی صورت گرفته برای درآمد ناشی از مرحله اول افزایش قیمت آب 600 میلیارد تومان است که مقرر شده 30 درصد از آن برای اصلاح شبکه‌ها به وزارت نیرو ارائه شده و مابقی به صندوق هدفمند کردن یارانه‌ها واریز شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها