حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش واحد مرکزی خبر، حیدر مصلحی درباره اقدام هدف رژیم صهیونیستی از راه اندازی پایگاه اینترنتی به نام بنیاد رو اراد به زبان فارسی گفت: اینها از حدود بیست سال پیش یک سایت راه اندازی کرده اند و درپی این هستند که افرادی را به عنوان جاسوس از کشورهای مختلف شناسایی و به مجموعه خود دعوت کنند.
وی افزود: آنها با این اقدام در پی فعالیت های اطلاعاتی در کشورهای اسلامی هستند، اگر چه شعارآنان حمایت از اقدامات بشر دوستانه است، اما غصب،قتل و غارت از اصول اولیه موساد و رژیم صهیونیستی به شمار می رود.
وزیر اطلاعات گفت: ما توانسته ایم تقریبا همه افراد فریب خورده و اغفال شده از سوی این سایت را شناسایی کنیم و از برخی از آنان برای نفوذ در پایگاه های اطلاعاتی موساد استفاده کرده و توانستیم از آنها بهره برداری های خیلی خوبی داشته باشیم.
مصلحی افزود:این سایت مبلغی را مطرح کرده است که در ازای اطلاعاتی که از افراد دریافت کند به آنها خواهد داد ، در حالی که بعد از آنکه از افراد مختلف اطلاعات دریافت کرده اند، درخواست پول آنها را به تمسخر گرفته اند.
وی گفت: به جوانان و افرادی که تحت تاثیر القائات فریبکارانه این سایت قرار می گیرند، اعلام می کنم توجه داشته باشند که فریب نخورند.
مصلحی از افرادی که با این سایت اینترنتی مرتبط شده و اقداماتی انجام داده اند، خواست با تلفن شماره 113 وزارت اطلاعات تماس بگیرند و اطلاعات خود را بدهند.
وی افزود: در این صورت ما در خدمت این افراد هستیم و می توانیم آنها را راهنمایی کنیم.
وزیر اطلاعات گفت: افراد مرتبط با این پایگاه اینترنتی که تاپیش از 22 بهمن خود را معرفی و با وزارت اطلاعات همراهی کنند، به طور قطع مشمول تخفیفات دستگاه قضایی خواهند شد.
وی افزود: در غیر این صورت این افراد مشمول مجازات هایی خواهند شد که برای جاسوسان وجود دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....