راهپیمایی 9 کیلومتری علیه جنگ عراق در واشنگتن

جام جم آنلاین : تعدادی از مخالفان جنگ در امریکا روز دوشنبه در مقابل کاخ سفید تظاهرات کردند.
کد خبر: ۳۸۲۴۵
به گزارش آسوشیتدپرس آنان که خواستار خروج ارتش امریکا از عراق بودند با ذکر اسامی تعدادی از نظامیان امریکایی و غیرنظامیان عراقی که در این جنگ کشته شده اند ، گفتند ما باید از پنهان کردن مرگ جوانان خود امتناع کنیم .
در این حال یک نظامی امریکایی که پس از آمدن به مرخصی حاضر نشده بود به عراق بازگردد، پس از پنج ماه فرار خود را تسلیم کرد.
گروهبان کامیلا مجیا ، که در اکتبر ناپدید شد در پایگاه هوایی هانسکوم در ماساچوستس خود را به پلیس نظامی تسلیم کرد.
وکیل و تعدادی از طرفداران صلح که او را همراهی می کردند ، فریاد می زدند:«ما دوستت داریم به امید خدا برو» به نوشته روزنامه شیکاگو تریبیون فرمانده کامیلو او را سربازی بد توصیف کرد و خواهان اشد مجازات او شد.
کامیلو نیز در مصاحبه ای با این روزنامه ارتش امریکا را به بی کفایتی و بی تفاوتی نسبت به زندگی نظامیان امریکایی و مردم عراق متهم کرد.
وی در یک مصاحبه مطبوعاتی گفت : من صلح را انتخاب کرده ام و به جنگ نه می گویم .
من با رفتن به عراق ابزاری برای خشونت شدم ، حالا می خواهم وسیله ای برای صلح باشم .
پیام او ، در حالی که خانواده های نظامیان کشته شده در عراق و خانواده های نظامیانی که هنوز در عراق حضور دارند و برای یک راهپیمایی 9 کیلومتری تا کاخ سفید به طرفداران صلح ملحق شدند ، در پایتخت امریکا انعکاس یافت .
آنان شعار می دادند و دستنوشته هایی از اسامی کشته شدگان در جنگ با خود حمل می کردند و تابوتی به همراه داشتند.
«جین برایت» زنی که پسر 24 ساله اش ، گروهبان «ایوان اشکرافت» در ماه ژوئیه در عراق کشته شد ، در این مراسم گفت: لازم است پنهانکاری در مورد کشته شدن جوانان ما خاتمه یابد.

تظاهرات در شهرهای امریکا علیه حضور نظامی در عراق
تظاهرات ضدجنگ در واشنگتن و سان فرانسیسکو
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها