در این سرقت مسلحانه، سارقان با شلیک‌های هوایی،4 کیلو طلا سرقت کردند

حمله دزدان مسلح به طلافروشی در همدان

2 نقابدار مسلح با ورود به یک طلافروشی در اسد‌آباد همدان، پس از سرقت 4 کیلو طلا متواری شدند. به گزارش «جام‌جم»، ظهر سه‌شنبه مردی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 شهر اسدآباد در استان همدان تماس گرفت و از سرقت مسلحانه طلافروشی همسایه‌اش خبر داد. بعد از این تماس، ماموران آگاهی به محل حادثه اعزام و متوجه شدند 2 نقابدار مسلح با ورود به طلافروشی و سرقت مقدار زیادی طلا، با خودرو از محل متواری شده‌اند.
کد خبر: ۳۸۱۲۵۵

تهدید مسلحانه مشتریان سارق

در پی این حادثه، ماموران به تحقیق از صاحب طلافروشی پرداختند که وی گفت: پس از خروج آخرین مشتری از مغازه، 2 مرد که نقاب به چهره‌ داشتند با 2 قبضه سلاح کلت و کلاشینکف مرا تهدید کردند و خواستند طلاهای موجود در مغازه را داخل ساکی گذاشته و به آنها تحویل دهم.

شاکی یادآور شد: وقتی در برابر خواسته دزدان مقاومت کردم، مرا کتک زدند و به انباری مغازه انتقال دادند، سپس ویترین مغازه را تخریب و طلاها را سرقت کردند. در همین موقع زنگ خطر را به صدا درآوردم.

شلیک‌های پی‌درپی متهمان برای فرار

شاکی اضافه کرد: متهمان وقتی با طلاهای مسروقه در حال فرار از مغازه بودند، چند نفر از اهالی قصد داشتند سد‌راهشان شوند که آنها با شلیک 3 تیر هوایی و ایجاد رعب‌و‌ وحشت، تهدید کردند اگر کسی آنها را تعقیب کند، کشته خواهد شد. شاکی ادامه داد: در پی تهدید سارقان، ما از ترس جانمان از تعقیب آنها دست کشیدیم و سارقان نیز پس از تیراندازی هوایی، با خودرو از محل حادثه دور شدند.

ماموران در ادامه تحقیق از مرد طلافروش پی بردند مردان مسلح 4 کیلو طلا سرقت کرد ه‌اند.

بنابر این گزارش، با تشکیل پرونده‌ای دراین‌باره، ماموران آگاهی همدان جستجوی ویژه‌ای را برای دستگیری سارقان مسلح فراری آغاز کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها