پیشگیری از سرطان؛ با مصرف سبزی‌ها

سبزی‌هایی همچون فلفل سبز، فلفل دلمه‌ای، کلم پیچ، گوجه فرنگی و اسفناج، ویتامین C‌ زیادی دارند و به علت داشتن آنتی‌اکسیدان در پیشگیری از سرطان‌ها مفید هستند.
کد خبر: ۳۸۱۱۵۳

به گزارش واحد مرکزی خبر؛ معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه در این باره گفت: همچنین سبزی‌هایی همچون هویج، کدو حلوایی و اسفناج، ویتامین A دارند و علاوه بر پیشگیری از شب‌کوری در جلوگیری از سرطان هم مفید هستند.

دکتر زهرا عبداللهی افزود: سبزی‌های سبز برگ سرشار از ویتامین C‌ و سبزی‌های زرد یا نارنجی یا قرمز سرشار از بتاکاروتن، پیش‌ساز ویتامین A‌، هستند.

وی درباره مقدار مصرف روزانه سبزی ها گفت: استفاده از سبزی‌ها به میزان3 تا 5 واحد در روز توصیه می‌شود؛ یک واحد از سبزی‌ها شامل یک لیوان سبزی خام یا نصف لیوان سبزی‌های پخته است.

معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان این که بعضی از سبزی‌ها مانند اسفناج و گوجه فرنگی حاوی ویتامین E‌ هستند، خاطرنشان کرد: این ویتامین برای کارآیی بهتر دیگر ویتامین‌ها به ویژه ویتامین C‌ اهمیت زیادی دارد و اثر آن در جلوگیری از سرطان شناخته شده است. ویتامین E‌ اثر حفاظتی بر روی ریه‌ها در مقابل آلودگی هوا دارد.

دکتر عبداللهی تأکید کرد: سبزی‌ها علاوه بر ویتامین‌ها و املاح، حاوی فیبر هستند که اثر حفاظتی در برابر سرطان روده دارند و برای پیشگیری از یبوست نیز مفید هستند.

وی افزود: بهتر است سبزی‌ها و صیفی‌ها خام خورده ‌شوند، زیرا ویتامین‌های بیشتری به بدن می‌رسانند و پختن سبزی ها بعضی از ویتامین‌ها به ویژه ویتامین C‌ را از بین می‌برد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها