در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
نیروی دریایی کره جنوبی از روزی که این کشتی ربوده شد، در جستجوی آن بود.سرهنگ لی بونگ وو، سخنگوی ستاد مشترک ارتش کره جنوبی گفت که 8 تن از دزدان دریایی کشته و 5 نفر از آنان دستگیر شده اند.
این کشتی که "سامهو جولری" نام دارد روز شنبه 15 ژانویه 2011 هنگامی ربوده شد که از امارات متحده عربی به سوی سری لانکا می رفت.
عملیات نجات در فاصله 1300 کیلومتری سواحل سومالی انجام گرفت.
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی گزارش کرد که کشتی جنگی متعلق به ارتش این کشور در حالی به "سامهو جولری" نزدیک شد که دزدان دریایی برای ربودن یک کشتی دیگر آن را ترک کرده بودند.
سرهنگ لی گفت که سه نفر از سربازان در اثر شلیک گلوله دزدان دریایی خراش های سطحی برداشتند.
وی افزود: " هلی کوپتر ما فورا در واکنش به سوی دزدان دریایی آتش گشود و باعث شد چندین نفر از آنها به داخل دریا پرتاب شوند که به نظر ما کشته شده اند."
وی همچنین گفت که ناخدای کشتی نیز از ناحیه شکم مورد اصابت گلوله قرار گرفت اما جراحت او، شدید نیست.
او ادامه داد: "عملیات ما نشان دهنده قدرت عمل دولت است که هیچگاه با دزدان دریایی مذاکره نمی کند."
کشتی سامهو جولری حامل 11 هزار و 500 تن مواد شیمیایی از امارات متحده عربی به سوی سری لانکا بود و در حد فاصل بین عمان و هند ربوده شد.
خدمه کشتی شامل هشت کره ای، دو اندونزیایی و یازده برمه ای بود.
لی میونگ باک، رئیس جمهوری کره جنوبی در بیانیه خود که از تلویزیون پخش شد، گفت ارتش این کشور "عملیات نجات را به طور عالی و تحت شرایطی بسیار سخت انجام داد."
وی افزود: " اقداماتی که جان و امنیت مردم ما را تهدید کند، برای ما قابل قبول نیست."
رئیس جمهوری کره جنوبی پیشتر به مقام های نیروی دریایی این کشور گفته بود که همه اقدامات لازم را برای نجات کارکنان کشتی انجام دهند.
بی بی سی
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: