حاشیه خبر

گذرنامه برای ورود به تهران !

اگر ساکن شهری بجز تهران هستید و یک روز که قصد سفر به تهران را داشتید، مقابل راه‌های ورودی شهر ماموران راهنمایی و رانندگی یا افرادی با لباس‌های فرم مخصوص را دیدید که از شما برای ورود به داخل تهران گذرنامه می‌خواهند، تعجب نکنید. شاید شنیدن این موضوع در همان ابتدای امر باعث خنده‌تان شود، اما این جدیدترین پیشنهاد کاملا جدی و البته مبتکرانه معاون استاندار تهران است که اعتقاد دارد تنها راه جلوگیری از مهاجرپذیری تهران این است که برای تهرانی‌ها چیزی شبیه گذرنامه طراحی شود تا هر کسی فکر نکند این شهر آنقدر بی‌در و پیکر است که می‌تواند یک‌شبه بیاید و برای همیشه در آن زندگی کند. محمدرضا محمودی در حالی که توسعه و مهاجرت و جاذبه‌های شهری را یک رابطه دو طرفه می‌داند، مهاجرپذیری تهران را به موضوع آلودگی هوا ربط داده و می‌گوید: بهتر است به جای توسعه بی‌رویه تهران بشدت در مقابل مهاجرت‌های بی‌رویه به پایتخت ایستاد.
کد خبر: ۳۸۱۰۵۹

البته معاون استاندار تهران پس از ارائه طرح ابتکاری خود در مورد جلوگیری از مهاجرپذیری پایتخت، گریزی هم به معضل لاینحل ترافیک این کلانشهر زده و پیش‌بینی می‌کند: پس از تمام شدن بنزین 100 تومانی و هنگامی که مردم طعم بنزین 700 تومانی را بچشند تا «22 درصد» از بار ترافیک تهران کاسته شود. به هر حال تا زمانی که کلانشهر تهران با معضلات لاینحلی مانند آلودگی هوا، ترافیک و حاشیه‌نشینی و... دست به گریبان است باید هم هر از چند گاهی از گوشه و کنار، طرح‌ها و پیشنهادهای این‌چنینی مطرح شود که برخی از آنها از آن جهت که بیشتر شبیه شوخی‌های بامزه هستند، خنده‌ای به لب بنشانند و پس از آن تعجب و تامل شنونده را برانگیزند. صرف‌نظر از این‌که این پیشنهادها با هدف حل معضلی از معضلات کلانشهری مانند تهران مطرح می‌شود اما باید دید چنین طرح‌ها و پیشنهادهایی تا چه اندازه از پشتوانه بررسی‌های کارشناسی و قابلیت اجرایی برخوردار است؟

مسوولان ما باید بیاموزند که هر پیشنهادی پس از مطرح شدن، نظرات موافق و مخالفی را به دنبال خواهد داشت و پیش از ارائه هر پیشنهادی باید تبعات احتمالی آن را حتی اگر به مرحله اجرا هم نرسد، در نظر گرفت.

پوران محمدی / گروه جامعه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها