رئیس قوه قضاییه:

غرب در قبال ایران راه معقول پیش گیرد

آیت الله آملی ‌لاریجانی با توصیه به کشورهای گروه 1 + 5 به اجتناب از زیاده‌خواهی در برابر نظام جمهوری اسلامی اظهارداشت: امیدواریم کشورهای غربی از راه تعامل سازنده با کشورمان از زیاده‌خواهی اجتناب کنند و در ارتباطات بین‌المللی راهی معقول در پیش گیرند.
کد خبر: ۳۷۹۹۹۲

به گزارش واحدمرکزی خبر، آیت الله آملی لاریجانی با بیان ماهیت تجاوزگری و ترور و ایجاد رعب و وحشت رژیم اشغالگر قدس در کشورهای اسلامی اظهارداشت: در عین حالی‌که ترور افراد، بویژه دانشمندان برجسته علمی یک اقدام ضد انسانی و ضد بشری است و نشان از درماندگی و ذلت مرتکبان آن است ولی، شناسایی و دستگیری عوامل ترور دانشمندان هسته‌ای ایران حکایت از توانایی و صلابت سربازان گمنام امام زمان(عج) دارد که قابل تقدیر است.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به فتنه‌های پس از انتخابات و استفاده از ابزار ترور در جهت ناامید کردن ملت همیشه درصحنه کشورمان؛ این اقدامات را موجب رسوایی کشورهای غربی در حمایت از رژیم صهیونیستی دانست و افزود: ترور افراد در کشور ما سابقه‌ای طولانی دارد و همواره این قبیل ترورها موجب آگاهی بیشتر مردم در شناسایی دشمن مشترک ملل اسلامی است و ترور افراد هرگز نمی‌تواند در عزم راسخ ملتها خللی ایجاد کند.

آیت الله آملی لاریجانی کشورهای غربی خصوصاً آمریکا را گرفتار پارادوکسی دانست که امروزه در آن درافتاده‌اند.

وی اظهارداشت: کشورهای مدعی حقوق بشر با سوءاستفاده از این ابزار و شعار مبارزه با تروریسم و سلاح‌های کشتارجمعی به عراق و افغانستان حمله می‌کنند و از سوی دیگر از تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی که در طول سالیان متمادی به کشتار مسلمانان، آزادیخواهان و زنان و کودکان اقدام می‌کند حمایت‌های همه جانبه می‌کنند این در حالی است که وجدان‌های بیدار و حق‌طلب جوامع انسانی هرگز این رفتار دوگانه و ناسازگار را فراموش نخواهد کرد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اقدام موثر مسوولان انرژی هسته‌ای کشور در دعوت از سفیران کشورها و سازمان‌های بین‌المللی برای بازدید از تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان گفت: این برنامه مهر تایید دیگری است بر صلح‌آمیز بودن اقدامات و تلاشهای دانشمندان هسته‌ای ایران اسلامی که مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفته‌ است.

آیت الله آملی ‌لاریجانی با توصیه به کشورهای گروه 1 + 5 به اجتناب از زیاده‌خواهی در برابر نظام جمهوری اسلامی اظهارداشت: امیدواریم کشورهای غربی از راه تعامل سازنده با کشورمان از زیاده‌خواهی اجتناب کنند و در ارتباطات بین‌المللی راهی معقول در پیش گیرند.

وی سیاست‌های جمهوری اسلامی در موضوع انرژی هسته‌ای را سیاستی مبتنی بر نظر رهبر معظم انقلاب دانست و افزود: سیاست کشور و مسوولان‌عالی نظام در این موضوع همان سیاست رهبر معظم انقلاب است که از پشتوانه قوی مردمی نیز برخوردار است و ملت ما در طول سالیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی ثابت کرد که هرگز از حقوق مسلم خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

رئیس قوه قضاییه با انتقاد از سیاستهای دوگانه غرب در برابر دستاوردهای کشورمان در زمینه انرژی هسته‌ای افزود: تحمیل تحریم‌های متعدد بر ملت ما هرگز نتوانسته است خللی در عزم راسخ ملت ایجاد کند و به فرموده رهبر معظم انقلاب مردم ما پس از 30 سال مقاوم ‌تر شده و درعرصه‌های مختلف اقتصادی و سیاسی به فتح قله‌های پیشرفت و تعالی دست یافته و ثابت کرده اند هرگز تسلیم فشارهای خارجی نخواهد شد.

آیت الله آملی لاریجانی در ادامه اظهار کرد: منطق غرب به هیچ عنوان از توجیه معقولی برخوردار نیست. امروزه غرب بدون وجود دلایل کافی و به صرف متهم ساختن، به دنبال اعمال فشار بر این ملت است. با دقت به این منطق آشکار می‌شود که هیچ توجیه و پشتوانه معقولی ندارد و غرب گستاخانه اقدامات غیرقابل قبول خود را بر این احتمال موهوم توجیه می‌کند.

دراین جلسه مسوولان عالی قضایی بر لزوم تهیه بسترهای لازم و امکانات و تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری به منظور طراحی سامانه نوبت‌دهی رایانه‌ای به مراجعان دادگاه‌ها، دادسراها و محاکم قضایی تاکید کردند و مقرر شد با تدوین طرح «نوبت ‌دهی مکانیزه» مشکلات و مسائل پیش روی دستگاه قضایی در این خصوص حل و فصل و مشکلات مردم در چگونگی مراجعه به قوه قضاییه کاهش یابد.

در پایان جلسه مصوب شد درمورد برخی مجتمع‌های قضایی شهر تهران طراحی‌های لازم جهت اجرای این سامانه صورت گیرد و سپس به مرحله اجرا درآید و تا دو ماه؛ نتایج حاصل از اجرای این طرح در جلسه مسوولان عالی قضایی ارائه و بررسی شود.

در ابتدای این جلسه مسوولان عالی قضایی سقوط هواپیمای مسافربری و کشته و مجروح شدن تعدادی از هموطنان کشورمان را به خانواده‌های داغدار تسلیت عرض و برای شادی روح درگذشتگان طلب مغفرت کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها