حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
ژان ماری لوپن، تا کنون رهبری جبهه ملی فرانسه را به عهده داشت.
نتیجه رقابت ها برای جانشینی ژان ماری لوپن قرار است فردا 16 ژانویه، در پایان کنفرانس سالانه این حزب رسما اعلام شود.
ولی به گفته مقامات جبهه ملی فرانسه، مارین لوپن توانسته بیش از دو سوم آراء اعضای حزب را به دست آورد.
ژان ماری لوپن پس از چهل سال از رهبری جبهه ملی کنار می رود.
مارین لوپن که 42 سال دارد، با احراز سمت رهبری جبهه ملی فرانسه، می تواند در انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال 2012 شرکت کند.
حزب جبهه ملی فرانسه با مهاجرت مخالف است ولی مارین لوپن می گوید او می خواهد از بیگانه ستیزی این حزب فاصله بگیرد.
یک نظرسنجی که روز شنبه انتشار یافته نشان می دهد که در انتخابات ریاست جمهوری آینده فرانسه مارین لوپن خواهد توانست تا 18 درصد آراء را به خود اختصاص دهد.
این میزان آرا بیشتر از آرایی است که پدرش ژان ماری لوپن، در دور اول انتخابات قبلی ریاست جمهوری در سال 2002 به دست آورده بود.
در انتخابات دور اول آن سال، ژان ماری لوپن موفق شد با شکست دادن نامزد سوسیالیست ها به همراه رقیب خود ژاک شیراک که رئیس جمهوری وقت فرانسه بود به مرحله دوم انتخابات راه یابد اما با بسیج چپگرایان، ژاک شیراک در دور دوم به راحتی پیروز شد.
بی بی سی
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....