دیدار همدلی نمایندگان اصولگرایان با احمدی‌نژاد

شهاب‌الدین صدر، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد نشست همدلی اصولگرایان، پنجشنبه هفته گذشته با حضور دکتر حداد عادل، دکتر ولایتی و عسکراولادی و میزبانی محمود احمدی‌نژاد برگزار شد. به گزارش «جام‌جم» نماینده تهران روز گذشته در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به تلاش اصولگرایان برای رسیدن به وحدت و حضور منسجم آنها در انتخابات آینده گفت:‌ آقای احمدی‌نژاد ابتکار خوبی به خرج داد و 30عضو شاخص اصولگرایی را به جلسه‌ای دعوت کرد. پس از آن قرار شد آقایان ولایتی، حداد عادل و عسکراولادی مذاکرات جلسه را دنبال کنند تا چارچوب همکاری و وحدت اصولگرایان برای انتخابات بعدی شکل بگیرد.
کد خبر: ۳۷۹۰۷۷

وی با بیان این‌که در دوره قبل مجلس هم چنین اقدام مشابهی از سوی احمدی‌نژاد صورت گرفت، یادآور شد: در نتیجه تشکیل گروه‌های اصولگرا و 6 + 5، اصولگرایان در دوره هشتم به پیروزی دست یافتند و 220 نفر اصولگرا وارد مجلس شدند.

شهاب‌الدین صدر همچنین درباره اقدام جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به منظور تدوین منشوری برای اتحاد اصولگرایان گفت: حضور جامعتین در فرآیند سیاسی کشور مایه برکت است و ما در تلاشیم همه گروه‌های اصولگرا در کنار یکدیگر و همراه با جامعتین باشند و امیدواریم با حضور موثر احمدی‌نژاد و طرفدارانشان، در چند ماه آینده اصولگرایان برای اتحاد در انتخابات به جمع‌بندی برسند.نایب رئیس مجلس درباره اظهارات اخیر علی مطهری در مورد حضور رئیس دولت در اتحاد اصولگرایان و شبهه دولتی شدن انتخابات آینده تصریح کرد: آقای مطهری در دوره انتخابات مجلس هفتم جزو کسانی بود که از سوی رایحه خوش خدمت معرفی شد و عملا جزو سهمیه آقای احمدی‌نژاد در فهرست انتخابات مجلس هشتم بود.

وی درباره رقابت برای ریاست مجلس نیز گفت: فعلا تصمیمی برای کاندیداتوری ریاست مجلس ندارم.

نماینده مردم تهران در خصوص اظهارات اخیر دبیرشورای نگهبان و شروطی که برخی عوامل موثر در فتنه سال 88 مطرح کرده‌اند، افزود: قطعا افرادی که در فتنه سال 88 و اغتشاشات آن نقش موثر داشتند، حرکت اشتباهی انجام دادند، اما اگر این افراد مشمول عفو مردم و رهبری قرار گیرند، می‌توانند در کنار آحاد ملت در فرآیندی عادی در ارتباط با مسائل مختلف حضور داشته باشند.

صدر تاکید کرد: تعیین‌کننده امور کلان کشور رهبری هستند و مطالبه مردم این است که دستگاه‌های قضایی کشور با این افراد برخورد قانونی کنند تا این اتفاقات تکرار نشود.

نایب رئیس مجلس همچنین به اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها و شرایط حساس کشور اشاره و عنوان کرد: مردم در این 3 هفته که از اجرای طرح می‌گذرد، همکاری زاید‌الوصفی کردند. بر این مبنا هم باید بکوشیم این قانون به بهترین شکل اجرا شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها