قطار شهری مشهد دهه فجر راه‌اندازی می‌شود

استاندار خراسان رضوی از بهره‌برداری قطار شهری مشهد همزمان با دهه مبارک فجر و با حضور رئیس‌جمهور خبر داد.
کد خبر: ۳۷۸۲۹۶

به گزارش ایسنا، محمود صلاحی در حاشیه بازدید از مراحل مونتاژ و تست گرم اولین واگن‌های قطار شهری مشهد اظهار کرد: خط یک قطار شهری مشهد با احداث 22 ایستگاه و مسیر نسبتا طولانی آماده بهره‌برداری است.

وی گفت: راه‌اندازی قطار شهری مشهد علاوه بر صرفه‌جویی در مصرف سوخت، سهم بسزایی در کاهش ترافیک و همچنین کاهش زمان سفر به همراه خواهد داشت. همچنین استفاده از مترو در کاهش آلودگی هوای مشهد نیز تاثیر فراوانی دارد.

استاندار خراسان رضوی گفت: استان هیچ‌گونه مشکلی در پرداخت هزینه قطارهای پروژه قطار شهری مشهد ندارد و همزمان با جدول زمان‌بندی و تحویل قطار از طرف شرکت سازنده، وجه به حساب آنان واریز خواهد شد.

اعلام قیمت بلیت قطار شهری

شهردار کلانشهر مشهد نیز گفت: با توجه به بررسی‌های به عمل آمده و تعیین یارانه تعلق گرفته به حوزه قطار شهری، همزمان با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، بزودی قیمت نهایی بلیت قطار شهری تعیین و اعلام خواهد شد.

سیدمحمد پژمان افزود: هر قطار دارای 3 واگن است و ظرفیت جابه‌جایی 750 مسافر را دارد که با توجه به این‌که 20 قطار در خط یک فعال خواهند شد، روزانه شاهد جابه‌جایی 200 تا 300 هزار نفر خواهیم بود.

وی ادامه داد: برآورد می‌شود با بهره‎برداری از مترو، 15 درصد جابه‌جایی‌ها از طریق این وسیله نقلیه صورت گیرد.

شهردار مشهد اظهار کرد: عملیات اجرایی خط 2 قطار شهری آغاز شده و با توجه به خریداری 2 دستگاه حفاری TBM و ورود آن تا هفته آینده، این روند با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها