توسط نیروهای امنیتی عراق

10 عضو القاعده در عراق دستگیر شدند

یک مقام در وزارت دفاع عراق اعلام کرد نیروهای امنیتی این کشور، روز گذشته (جمعه) ده نفر از اعضای سازمان القاعده را در بغداد دستگیر کردند.
کد خبر: ۳۷۸۱۲۸

 به گزارش  ایرنا ، این مقام که خواست نامش فاش نشود، اظهار داشت : نیروهای امنیتی وزارت دفاع ، این ده نفر را در منطقه المدائن بغداد دستگیر کرده اند.

به گفته این مقام عراقی ، پس از اینکه نیروهای اطلاعاتی محل سکونت این تروریست ها را شناسایی کردند ، نیروهای امنیتی در عملیاتی ویژه به آنجا یورش برده و اشخاص مذکور را دستگیر کردند.

از سوی دیگر یک مقام امنیتی دیگر گفت : تروریست های مسلح ، به وسیله اسلحه های مجهز به صدا خفه کن به دو نیروی پلیس در منطقه ' التاجی ' واقع در شمال بغداد شلیک کردند و این دو نیروی پلیس را به شهادت رساندند.

به گفته این مقام امنیتی ، مهاجمان بلافاصله پس از این جنایت اقدام به فرار کردند و نیروهای امنیتی در زمان حاضر مشغول بررسی این مساله و تحقیقات در مورد آن در محل حادثه هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها