حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
بانک جهانی امیدوار است این اوراق قرضه، سرمایه گذارانی را که پول نقد یوان، جمع آوری کرده اند و تعدادشان رو به افزایش است، ترغیب به خریدن اوراق قرضه جدید کند.
بعضی از نهادهای دیگر از جمله بانک توسعه آسیایی هم اکنون اوراق قرضه یوان را عرضه می کنند.
در هنگ کنگ نیز سه سال قبل بازار عرضه اوراق قرضه یوان، فعالیت خود را شروع کرد.
این منطقه اگر چه بخشی از خاک چین محسوب می شود، دارای بازارهای مالی توسعه یافته و بازتری در مقایسه با خاک اصلی چین است و به صورت واسطه بین این کشور و دنیای سرمایه داری توسعه یافته فعالیت می کند.
دولت چین در ماه سپتامبر سال گذشته برای اولین بار اوراق قرضه با واحد پول کشور را عرضه کرد.
بانک جهانی برای تامین وجوه پروژه های اعطای وام خود در سراسر جهان، هرسال به ارزش میلیاردها دلار اوراق قرضه منتشر می کند.
اقدام اخیر بانک جهانی نشانه دیگری از اهمیت فزاینده چین در بازارهای مالی است.
با انتشار اوراق قرضه یوان، چین نهایتا می تواند بعد از آمریکا و ژاپن به بزرگترین کشور وام دهنده در جهان تبدیل شود.
لی کیکیانگ، معاون رئیس جمهوری چین در سفر اخیر خود به اسپانیا به مقامات این کشور اطمینان داد که چین همچنان به خرید اوراق قرضه دولتی اسپانیا ادامه خواهد داد.
بی بی سی
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....