عاملان کلاهبرداری از جویندگان کار پس از 2 سال دستگیر شدند

2 سال پس از پیگیری یک پرونده کلاهبرداری که در آن جویندگان کار در جاده چالوس داخل یک دستگاه اتوبوس رها شده بودند، متهمان در یک شرکت کلاهبرداری دیگر دستگیر شدند. به گزارش «جام‌جم»، اواخر سال 87 تعدادی از شهروندان تهرانی با مراجعه به شعبه نهم بازپرسی دادسرای ناحیه 2 تهران با ارائه شکایتی به بازپرس رنگ‌آمیز، گفتند: چند روز قبل در پی مشاهده آگهی استخدام در یک شرکت کاریابی، مبالغی از 150 تا 200 هزارتومان به مدیر شرکت پرداخت کردیم و قرار شد وی در اولین فرصت زمینه اشتغال ما را فراهم کند.
کد خبر: ۳۷۷۲۳۵

شاکیان ادامه دادند: پس از تکمیل فرم، مدیر شرکت با ما تماس گرفت و خواست برای دیدن محل کارمان وآشنایی با محیط، در دفتر شرکت در میدان انقلاب حضور پیدا کنیم. آنها یادآور شدند: پس از حضور در دفتر شرکت، با یک دستگاه اتوبوس کرایه‌ای به سمت جاده چالوس حرکت کردیم و در میانه‌راه فردی که به عنوان مسوول شرکت ما را همراهی می‌کرد، در میان بهت و ناباوری با خودروی پژو 206 به سمت تهران فرار کرد. مالباختگان عنوان کردند: چند ساعت پس از فرار این فرد، راننده اتوبوس به تهران بازگشت تا کرایه خود را دریافت کند که در این محل متوجه شدیم مسوولان شرکت کاریابی با تخلیه دفتر شرکت، متواری شده‌اند.

پرونده در پلیس آگاهی

با ارجاع پرونده به اداره 14 پلیس آگاهی و تحقیق از مالباختگان، ماموران با عزیمت به محل شرکت، به تحقیق از همسایه‌ها پرداختند که مشخص شد مدیران شرکت به مدت یک سال در این محل فعالیت می‌کرده‌اند. در ادامه تحقیقات و استعلام از اداره ثبت شرکت‌ها مشخص شد این شرکت سال 86 به نام حمید ثبت شده است.

با مراجعه ماموران به محل سکونت این فرد معلوم شد وی چند ماه قبل محل سکونت خود را تخلیه و به مکان نامعلومی رفته است. با چهره‌نگاری از این فرد، ماموران متوجه شدند متهم تحت تعقیب دارای معلولیت بوده و لهجه شمالی دارد.

2 سال پس از پیگیری این پرونده،‌ یکی از ماموران پلیس آگاهی که برای پیگیری پرونده‌ای، به یک شرکت کاریابی رفته بود، با مشاهده یکی از کارکنان که معلولیت جسمی داشت، به وی مشکوک شد و با دعوت از یکی از مالباختگان، مشخص شد این فرد همان مدیر شرکت کاریابی بوده که وی و جویندگان کار را در جاده چالوس رها کرده بود.

در پی این ماجرا، موضوع به بازپرس پرونده گزارش و متهم به نام امید دستگیر شد و مالباختگان نیز با حضور در پلیس آگاهی او را شناسایی کردند. با اعتراف متهم به کلاهبرداری با همدستی حمید، این متهم نیز در خیابان فلسطین شناسایی و دستگیر شد. حمید در تحقیقات اعتراف کرد، بدون دریافت وجهی شرکتی را که به نام خود ثبت کرده بوده، به نام امید به ثبت رسانده و او هیچ نقشی در کلاهبرداری‌ها نداشته است.

پس از تحقیق از هر دو متهم، دستور قضایی در این ارتباط صادر شد و متهمان در اختیار ماموران اداره 14 پلیس‌آگاهی قرار گرفتند تا درباره دیگر اقدامات مجرمانه آنها تحقیق شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها