رئیس اداره اماکن نیروی انتظامی اعلام کرد:

افزایش صد درصدی کشف تصاویر مبتذل

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی گفت: میزان کشف تصاویر مبتذل طی 9 ماهه سالجاری بیش از صددرصد افزایش یافت.
کد خبر: ۳۷۶۹۳۹

به گزارش فارس، سرهنگ عباس میرایی امروز در مرکز نظارت همگانی ناجا در جمع خبرنگاران گفت: 500 هزار واحد صنفی فاقد پروانه توسط پلیس شناسایی و پلمپ شد.

وی اظهار داشت: ارزیابی‌ها نشان می‌دهد میزان تخلفات اصناف فاقد پروانه نگران کننده نیست. در کشف سی‌دی ‌های مبتذل در اماکن عمومی شاهد افزایش 91 درصدی هستیم.

این مقام پلیس افزود: این مسئله دو موضوع افزایش فعالیت پلیس اماکن و میزان ورود سی‌دی‌های مبتذل و عرضه آنها را که افزایش یافته نشان می‌دهد. در کشف تصاویر مبتذل نیز آمار کشفیات بیش از 100 درصد افزایش یافته است.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا گفت: اوایل سالجاری در شهر کرج مغازه‌ای که در اتاق پرو خود دوربین کار گذاشته بود شناسایی و فرد خاطی شناسایی و دستگیر شد.

وی اظهار داشت: فروش و توزیع دستگاهای شنود و استراق سم در مغازه‌ها و فروشگاه‌ها ممنوع است و پلیس با این موضوع بشدت برخورد می‌کند. با تعدادی از این اصناف نیز برخورد کرده‌ایم اما مشکل اینجاست که مصادیق این ابزارها جای ابهام دارد.‌از سازمان‌های متولی خواسته‌ایم تا مصادیق این دستگاه‌ها را اعلام کند تا پلیس بتواند بر مبنای این موضوع اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن ناجا درباره محدودیت صدور مجوز برای قهوه‌خانه و رستوران سنتی گفت: طبق قانون عرضه قلیان و مصرف آن محدودیت‌هایی دارد و متاسفانه تقاضا برای اخذ مجوز قهوه‌خانه و رستوران سنتی فراوان است.

سرهنگ میرایی افزود: پلیس نظارت بر اماکن عمومی با ملاحظات اخلاقی، اجتماعی ، امنیتی و انتظامی مجوزهای لازم را صادر می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها