امروز و فردا، فیلم‌های مختلفی چون «سایه‌های سرو»، «قدم‌های بارانی»، «گانگستر آمریکایی» و «پله فاتح» پخش می‌شوند

ستاره‌های شانس امشب در تلویزیون می‌درخشند

فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی «دشمنان ملت»، «سایه‌های سرو»، «قدم‌های بارانی»، «گانگستر آمریکایی»، «ستاره‌های شانس»، «زمستان می‌کشد»، «جاده خالی»، «آقای 3000»، «گرگ‌های واشنگتن»، «پله فاتح»، «پیمان جاودان زندگی» و «پروانه آبی» پنجشنبه و جمعه 9 و 10 دی‌ماه ازشبکه‌های یک، 2، 3، 4، تهران و سیمای استان‌ها پخش می‌شود.
کد خبر: ۳۷۶۶۰۳

شبکه یک

دشمنان ملت ـ امشب ساعت 23

سایه‌های سرو ـ فردا ساعت 30‌/‌15

به گزارش روابط عمومی سیما، فیلم سینمایی «دشمنان ملت» به کارگردانی مایکل من امشب ساعت 23 از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.

اوایل دهه 1930، آمریکا با رکود شدید اقتصادی دست به گریبان است. در همین دوران است که گروهی گانگستر به سرکردگی شخصی به نام جان دلینجر (جانی دپ) دست به سرقت بانک‌ها زده و هربار به شکل شگفت‌انگیزی از چنگال قانون و عدالت می‌گریزند.

جیمز راسو و جانی دپ در فیلم سینمایی «دشمنان ملت» محصول سال 2009 آمریکا بازی کرده‌اند.

فیلم تلویزیونی «سایه‌های سرو» به کارگردانی رضا غفاری اعتبار و تهیه‌کنندگی فاطمه ثمرقندی فردا ساعت 30/15 از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

فیلم تلویزیونی «سایه‌های سرو» با بازی آزیتا حاجیان و پرویز پورحسینی، قصه زن و مردی است که سال‌ها قبل از یکدیگر جدا شده‌اند. علت جدایی آنها نداشتن فرزند است. در حالی که مشکل از جانب مرد است. وقتی او متوجه تحقیر همسرش از جانب دیگران می‌شود تصمیم می‌گیرد به بهانه‌ای وی را ترک کند و با وجود علاقه‌ای که به او دارد به بهانه‌ای از او جدا شود، شاید او به دنبال زندگی جدیدی برود.

فیلم تلویزیونی «سایه‌های سرو» از تولیدات گروه فیلم‌های تلویزیونی شبکه یک سیماست.

شبکه 2

قدم‌های بارانی ـ فردا ساعت 45‌/‌17

گانگستر آمریکایی ـ فردا ساعت 23

فیلم تلویزیونی «قدم‌های بارانی» به کارگردانی علی امانی و تهیه‌کنندگی حسن امانی هم فردا ساعت 45/17 از شبکه 2 سیما پخش می‌شود.

داستان فیلم درباره مرتضی کارگر ساختمان است که پس از زلزله بم سرپرست برادرزاده کوچک و ناشنوایش (علی) است. او پیش از این دختری به نام مریم را دوست داشته، اما با مخالفت خانواده او روبه‌رو بوده و با دخترخاله‌اش ازدواج کرده است.

فیلم سینمایی «گانگستر آمریکایی» هم فردا ساعت 23 از شبکه 2 سیما پخش می‌شود.

«فرانک لوکاس» راننده و دستیار یکی از متنفذین محله هارلم نیویورک (محله سیاهپوستان) است که پس ازمرگ رئیسش وارد تجارت مواد مخدر می‌شود، او که از هوش سرشاری برخوردار است، متوجه می‌شود نوع مرغوبی از هروئین در ویتنام (جایی که نیروهای آمریکایی حضور دارند) در حال تولید است.فیلم سینمایی «گانگستر آمریکایی» به کارگردانی ریدلی اسکات و تهیه‌کنندگی برایان گرازر محصول سال 2007 آمریکاست. دنزل واشنگتن و راسل کرو بازیگران این فیلم هستند.

شبکه 3

ستاره‌های شانس ـ امشب ساعت 20

زمستان می‌کشد ـ امشب ساعت 24

جاده خالی ـ فردا ساعت 15‌/‌10

آقای 3000 ـ فردا ساعت 45‌/‌14

فیلم سینمایی «ستاره‌های شانس» امشب ساعت 20 از شبکه 3 سیما روی آنتن می‌رود.

2 مهندس جوان که در حال ساختمان‌سازی هستند، قصد دارند با ارائه طرح به شرکتی، پروژه یک مرکز خرید را به عهده بگیرند. آنها با مراجعه به شرکت هر بار دچار مشکل شده و کار از دست آنها درآورده می‌شود.

شاهد کاپور و ویدیا بالان در فیلم سینمایی «ستاره‌های شانس» محصول سال 2008 هند بازی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «زمستان می‌کشد» هم امشب ساعت 24 از شبکه 3 سیما پخش می‌شود.

19 سال پس از ترور رئیس‌جمهور آمریکا، برادرش متوجه می‌شود که مردی در هنگام مرگ اعتراف کرده است که ضارب رئیس‌جمهور بوده. او به دنبال کشف ماجرایی می‌رود که در نهایت مشخص می‌شود پشت تمام حوادث برخی از دولتمردان از جمله پدر خودش قرار دارند.

جف پریجیز، جان هیستون و آنتونی پرکینز در فیلم سینمایی «زمستان می‌کشد» به کارگردانی ویلیام ریچرت محصول سال 1979 بازی کرده‌اند.

فیلم سینمایی «جاده خالی» هم فردا ساعت 15/10 از شبکه 3 سیما روی آنتن می‌رود.

کارلتون پسر یک بازیکن بسیار معروف بیس‌بال است. او سال‌هاست که از پدرش بی‌اطلاع بوده است، اما نمی‌تواند خاطرات تلخ زندگی با او را فراموش کند و زندگی جدید و شادی داشته باشد. کاترین (مادرکارلتون) باید به علت بیماری قلبی عمل سنگینی را پشت سر بگذارد اما او تنها در صورتی حاضر به امضای اجازه‌نامه این عمل است که (پدرکارلتون) را یک بار دیگر ملاقات کند.

جمعه ساعت 45/14 هم فیلم سینمایی «آقای 3000» به کارگردانی چارلز استون از شبکه 3 سیما پخش می‌شود.

مردی به نام استن راس که بازیکن معروف ورزش بیسبال است در پایان عمر ورزشی‌اش با زدن سه هزارمین ضربه به توپ، خود را اسطوره و رکورددار این ورزش می‌پندارد و از ورزش خداحافظی می‌کند. بعد از آن به تجارت و راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای روی می‌آورد. بعد از 15 سال که قهرمان این ورزش را می‌خواهند انتخاب کنند، متوجه می‌شود آن 3000 ضربه ثبت نشده و 3 ضربه کم دارد تا نامش به عنوان قهرمان ثبت شود.بوندان فرنرر، جت لی، ماریا بلو و میشلی یو در فیلم سینمایی «آقای 3000» محصول سال 2004 به ایفای نقش پرداختند.

شبکه 4

گرگ‌های واشنگتن ـ فردا ساعت 30‌/‌20

فیلم سینمایی «گرگ‌های واشنگتن» نیز فردا ساعت 30/20 در قالب برنامه «سینما 4» از شبکه 4 سیما پخش می‌شود. آلبرتو و میگوئل، دوستانی هستند که با یکدیگر کار و یک رستوران را اداره می‌کنند. آلبرتو و میگوئل با وجود این اختلافات شدیدی هم دارند. تا آن‌که یکی از دوستان آنها به نام کلودیو، پول‌هایی را که از راه سرقت ماشین و کلاهبرداری به دست آورده است و نمی‌تواند در خانه یا بانک نگهداری کند، به طور امانت به میگوئل و آلبرتو می‌سپارد. میگوئل از این فرصت استفاده و نقشه خود را عملی می‌کند.

خاویر باردم، ادوارد فرناندز، ارنستو آلتریو، آلبرتوسن خوان و خوزه سانچو در فیلم سینمایی «گرگ‌های واشنگتن» به کارگردانی ماریو باروسو محصول سال 1999 اسپانیا به ایفای نقش پرداختند.

شبکه تهران

پله فاتح ـ فردا ساعت 15‌/‌1

پیمان جاودان زندگی ـ فردا ساعت 30‌/‌13

فیلم سینمایی «پله فاتح» به کارگردانی بیل آگوست هم ساعت 15/1 بامداد فردا از شبکه تهران پخش می‌شود.

پله کارلسن، به همراه پدرش لاسه، پس از مرگ مادر پله، به جستجوی زندگی بهتر از سوئد به کشور دانمارک مهاجرت می‌کنند. در آنجا ملاکی به نام کانگستر وپ آنها را برای کارهای مزرعه‌اش استخدام می‌کند. اما زندگی در دانمارک نیز، برخلاف آنچه لاسه برای پله تعریف کرده، چندان زندگی راحت و بی‌دردسری نیست. در مدرسه، همکلاسی‌های پله به خاطر بیگانه بودن او در این کشور و همچنین شغل پست پدر پله او را مورد تمسخر قرار می‌دهند.

پله هونه گارد، مکس فون سیدو و اریک پاسکه در فیلم سینمایی «پله فاتح» محصول سال 1987 کشورهای سوئد و دانمارک در ژانر درام به ایفای نقش پرداختند.

فیلم سینمایی «‌پیمان جاودان زندگی» جمعه 10 دی ماه ساعت30/13 از شبکه تهران سیما پخش می‌شود.

کلارک و مارتی خانواده‌ای صمیمی تشکیل داده‌اند. میسی هم طی این سال‌ها دو برادر دیگر هم پیدا کرده است که با هم در نهایت خوشبختی در مزرعه شان زندگی می‌کنند. میسی نیز معلم مدرسه روستاست و خواستگار پولداری به نام گرانت دارد. جنوئری جونز، لوگان بارسلومیو و دیل مید کیف در فیلم سینمایی «پیمان جاودان زندگی» به کارگردانی مایکل لندن جی آر محصول سال 2004 بازی کرده‌اند.

سیمای استان‌ها

پروانه آبی ـ فردا ساعت 30‌/‌13

فیلم سینمایی «پروانه آبی» به کارگردانی لی پول هم فردا ساعت 30/13 از سیمای استان‌ها پخش می‌شود.

آقای آزبون حشره‌شناس است و همراه پیتر به مناطقی می‌رود که مورد علاقه اوست. پیتر به پروانه‌ها علاقه زیادی دارد. آقای آزبون تصمیم می‌گیرد آخرین آرزوی پیتر را که تومور مغزی دارد و مدت زیادی زنده نمی‌ماند، برآورده کند.

مارک دوناتو و پاسکالی بوسر در فیلم سینمایی «پروانه آبی» محصول کشور کانادا در ژانر اجتماعی بازی کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها