خلیلیان: هدفمندی، قیمت محصولات کشاورزی را کاهش می‌دهد

وزیر جهاد کشاورزی از افزایش قیمت تضمینی خرید گندم به بالای 330 تومان در سال آینده خبر داد و گفت: با افزایش تولید در بخش کشاورزی نه تنها افزایش قیمت حامل‌های انرژی تاثیری نخواهد داشت بلکه هزینه‌های تمام شده تولید هم پایین می‌آید. به گزارش فارس، وزیر جهاد کشاورزی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر در بخش کشاورزی گفت: قانون هدفمندی یارانه‌ها چندین سال است که روی آن کار شده، بسته‌های حمایتی تعریف ‌شده، سیاست‌های تولید‌کنندگان و مصرف‌کنندگان مشخص شده و روند اجرای آن دقیق، علمی با تدبیر و با شیب ملایم است.
کد خبر: ۳۷۵۹۴۴

خلیلیان با بیان این‌که اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها تاثیر مثبتی در بخش کشاورزی خواهد گذاشت، گفت: با اجرای این قانون روند عرضه محصول مطمئن، میزان تولید افزایش و قیمت تمام ‌شده کاهش خواهد یافت.

وی افزود: اگر انرژی ارزان و بدون ضابطه در اختیار باشد کسی به فکر استفاده صحیح از آن نخواهد بود و خلاقیت‌ها به منصه ظهور نمی‌رسد.

خلیلیان گفت: مقدمات اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در بخش کشاورزی از 8 ماه گذشته شروع شده به طوری که با اصلاح سیستم‌های مصرف آب و برق در مرغداری‌های یک استان تاکنون 50 درصد هزینه‌های تولید کاهش یافته است.

خلیلیان با بیان این‌که اصلاح ساختار‌های کشاورزی می‌تواند ضمن خنثی‌سازی افزایش قیمت حامل‌های انرژی، میزان تولید را افزایش دهد، گفت: در روش فعلی انتقال آب 40 درصد تلفات وجود دارد که این میزان تلفات می‌تواند تولید را تا 2 برابر افزایش دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها