همکاری و اقدام قاطع دو کشور موجب ریشه کنی تروریسم در منطقه خواهد شد

درخواست احمدی‌نژاد از همتای پاکستانی خود برای تحویل‌دادن تروریست‌ها

محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور کشورمان در گفت‌وگوی تلفنی با همتای پاکستانی خود از وی خواست دستگاه امنیتی پاکستان را مامور کند تا تروریست‌های شناخته‌شده را هر چه سریع‌تر دستگیر کند و تحویل جمهوری اسلامی ایران دهد. به گزارش ایرنا، احمدی‌نژاد در این تماس که دوشنبه شب انجام شد، از ابراز همدردی دولت و ملت این کشور از واقعه تروریستی اخیر چابهار قدردانی کرد و گفت: ریشه‌کنی تروریسم خواست دو ملت است.
کد خبر: ۳۷۴۷۱۹

وی با اشاره به شهادت جمعی از زنان، کودکان و مردم چابهار در این اقدام ضدانسانی تصریح کرد: این جنایت در مراسم عزاداری فرزندان پیامبر خدا صورت گرفت.

احمدی‌نژاد افزود: مرتکبین این عمل نه تنها مسلمان نیستند بلکه به هیچ دینی هم اعتقاد ندارند.

رئیس‌جمهور با اعلام آمادگی دستگاه‌های امنیتی کشور برای تبادل اطلاعات و همکاری دوجانبه با پاکستان خاطرنشان کرد: همکاری و اقدام قاطع دو کشور به یقین موجب ریشه‌کنی تروریسم در منطقه خواهد شد.

آصف‌علی زرداری نیز در این گفت‌وگوی تلفنی اطمینان داد پاکستان از هیچ گونه کمک و همکاری برای ریشه‌کنی تروریسم دریغ نخواهد کرد.

رئیس‌جمهور پاکستان از احمدی‌نژاد خواست تا مراتب تاسف او به رهبر معظم انقلاب، ملت ایران و بازماندگان این واقعه تروریستی ابلاغ شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها