احمدی نژاد تاکید کرد:

واهمه مستکبران ازشکوفایی علمی ملت ایران

رییس‌جمهوری با بیان اینکه مستکبران از بمب اتم هراسی ندارند، تصریح کرد که آنها از بیداری و شکوفایی علمی ملت ایران واهمه دارند.
کد خبر: ۳۷۴۲۶۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهور، دکتر محمود احمدی نژاد ظهر امروز در نشست ملی علم تا عمل ، علم را دروازه شکوفایی و سعادت و کمال انسان و جامعه دانست و گفت : امروز ملت ایران با بازیابی، خودباوری و اعتماد به نفس تاریخی خود قدم در راه علم و ثمردهی علم حقیقی گذاشته است.

رییس جمهور با اشاره به اینکه یک عالم به نسبت علم خود حلیم ، دلسوز و عاشق انسان هاست اظهار داشت: اگر علمی حقیقی باشد انعکاس آن بر زندگی و جامعه ،رافت، مهربانی و خلاقیت خواهد بود و موجبات برکت و رشد و کمال انسان را فراهم خواهد کرد .

دکتر احمدی نژاد خاطر نشان کرد : علمی که در زندگی انسان ها انعکاسی نداشته باشد و در مسیر ساختن و تربیت انسان و قدرت یافتن و شکوفایی انسان نباشد علم نیست ، علمی مفید است که در خدمت شکوفایی تمام استعدادها و اسماء الهی در وجود انسان باشد . رییس جمهور با بیان اینکه خدا انسان را آفریده است تا بر زمین خدایی کرده و تجلی اسماء الهی باشد اظهار داشت : خدایی کردن انسان از مسیر علم ، عبور می کند و علم دروازه کمال و سعادت انسان و جامعه است .

رییس جمهور با اشاره به آغاز جنبش و حرکت طوفانی علمی در ایران زمین یادآور شد : روزهایی بر این سرزمین الهی گذشته است که به واسطه حاکمیت مدیران ناشایست و بی بهره از علم و عمل فرصت های شکوفایی از ملت ایران گرفته شد و دسترسی به ابتدایی ترین دستاورد علمی به آرزویی دست نیافتنی تبدیل شده بود و در دورانی که کشورهای مختلف با سرعت و با رقابت های لحظه ای قله های علم و فناوری را تسخیر می کردند با منت نهادن بر ملت ایران مونتاژ خودروهای از رده خارج شده را بر کشورمان تحمیل می کردند .

دکتر احمدی نژاد تصریح کرد : امروز روح جمعی ملت ایران احیاء شده است و خودباوری و اعتماد به نفس ملی و تاریخی ملت ایران در افق بالاتری در جریان است و هیچ عرصه ای نیست که از دسترس دانشمندان و فناوران کشورمان به دور باشد .

رییس جمهور خاطر نشان کرد : به رغم همه دستاوردها و سرعت رشد علمی بی نظیر کشورمان که جزء رده‌های اول دنیا است هنوز در ابتدای راه قرار داریم و عرصه های علمی بی پایانی در برابر ملت ایران قرار دارد که البته اگر حرکت کنیم تمامی این عرصه ها قابل دسترس است .

دکتر احمدی نژاد گفت : باید دانشگاهیان ، عالمان و صنعتگران دست در دست یکدیگر فراتر از برخی آیین نامه ها و مقررات دست و پا گیر ، در مسیر پیشرفت و شکوفایی علمی گام بردارند و در این زمینه باید بنیاد نخبگان با کمک دانشمندان و نوآوران تمامی موانع را برطرف کنند.

رییس جمهور تصریح کرد : فضای علمی و فناوری کشور نباید با برخی کوته بینی ها و مقررات پیچیده دچار وقفه شده و یا سرعت حرکت آن آسیب ببیند، مشکلی در زمینه منابع وجود ندارد و هر مقدار ظرفیت ایجاد شود به همان نسبت منابع تامین خواهد شد .

دکتر احمدی نژاد در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه تحول و اصلاحات اقتصادی بهترین فرصت برای فعالیت های علمی و فنی است ، گفت : صنعت و تولید کشور باید متحول شود و این تحول نیازمند علم و فناوری های نوین است .

رییس جمهور با بیان اینکه فناوری های نوین علمی را از دو راه می توان تامین کرد ، اظهار داشت : راه اول که آسانترین راه است ، تامین این فناوری ها از کشورهای خارجی است اما راه دوم این است که فرصت شکوفایی در اختیار دانشمندان و فناوران داخلی قرار بگیرد و شخصاً به راه دوم و به توان دانشمندان و عالمان ایران زمین اعتقاد دارم .

دکتر احمدی نژاد با اشاره به توانمندی بالای متخصصین و دانشمندان کشورمان خاطر نشان کرد : در دوره کوتاه پس از انقلاب اسلامی ، ملت ایران یک بار دیگر فرصت خودنمایی و آزادی عمل پیدا کرده است ، شگفتی آفریده و خلاقیت های بی نظیری را شاهد هستیم .

وی با تاکید بر اینکه باید ریل حرکت و پیشرفت خود را از نظام حاکم جهل تغییر دهیم ،‌گفت : طرح تحول اقتصادی فرصت تاریخی و استثنایی برای دانشمندان و فناوران کشورمان است تا مسیر پیشرفت بومی را طراحی و عملیاتی کنند و در این زمینه به توانمندی جامعه علمی کشور ایمان دارم .

رییس جمهور در ادامه بیداری و شکوفایی علمی ایران را عامل اصلی مخالفت مستکبران با ملت ایران دانست و گفت : مخالفت مستکبران روی موضوعاتی مانند اقتصاد ، سیاست و حتی بمب اتم نیست بلکه از شکوفایی علمی ملت ایران واهمه دارند آنها به درستی از سابقه تاریخی ملت ایران و اثر علم در شکوفایی این ملت آگاهی دارند و می دانند ، اگر ملت ایران در مسیر پیشرفت علمی حرکت کنند به سرعت همه معادلات جهانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد .

دکتر احمدی نژاد ترور شهیدان شهریاری و علی محمدی را در همین چارچوب تحلیل کرد و افزود: اگر ملت ایران قدرت علمی ، انسانی و فرهنگی را در اختیار بگیرد همه معادلات ظالمانه را به نفع بشریت تغییر خواهند داد.

رییس جمهور خاطر نشان کرد: نظام سلطه آمادگی دارد آخرین فناوری های روز جهان را در اختیار ملت ایران قرار دهد به شرط آنکه خودمان در مسیر تولید آن گام برنداریم .

دکتر احمدی نژاد با انتقاد از افشای اسامی دانشمندان کشورمان در قطعنامه های شورای امنیت گفت : آنها در حالی نام دانشمندان کشورمان را در این گونه قطعنامه ها منتشر می کنند و به آدمکش های حرفه‌ای برای ترور آدرس می دهند که از افشای نام قاتلان مردم بی گناه فلسطین و عراق خودداری می کنند.

رییس جمهور افزود: دشمنان امروز لانه های فساد درست کرده و عده ای را فریب داده و با در اختیار قرار دادن پیشرفته ترین مواد منفجره به افراد بی سواد آنان را به اقدامات انتحاری و ترور مردم بی گناه کشورمان ترغیب می کنند.

دکتر احمدی نژاد گفت : دشمنان خیال می کنند شهریاری و علی محمدی را از ملت ایران گرفته اند در حالی که باید بدانند ملت ایران در دامان خود هزاران هزار شهریاری و علی محمدی تربیت خواهد کرد و هر قطره خون آنها یک دانشمند بزرگ است که تا فتح تمام قله های جهان، حرکت پرشتاب علمی ملت ایران را ادامه خواهند داد .

رییس جمهور خاطر نشان کرد : ملت ایران با اتکاء به علم و فناوری و با توکل به خدا و اندیشه و همت بلند خود تمام مناسبات جهان را به نفع ارزشهای انسانی و الهی اصلاح خواهد کرد .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها