به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین،مجلس شورای اسلامی پس از یک هفته تعطیلی به خاطر سرکشی نمایندگان به حوزه های انتخابیه فردا یکشنبه و همچنین روزهای سه شنبه و چهارشنبه این هفته، جلسه علنی دارد.
براساس دستور اعلام شده مجلس، رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در طول این هفته برای پاسخ به سوال محمدرضا خباز نماینده کاشمر و مسعود میرکاظمی وزیر نفت جهت پاسخ به سوال سلیمان جعفرزاده نماینده ماکو، مهدی عیسی زاده نماینده میاندوآب، علی زنجانی نماینده نقده و جواد جهانگیرزاده و نادر قاضی پور نمایندگان ارومیه در صحن مجلس حاضر خواهند شد.
نمایندگان مجلس در طول این هفته طرح تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون مجازات اسلامی و گزارش کمیسیون حقوقی و قضایی در این زمینه و همچنین گزارش کمیسیون صنایع و معادن در خصوص تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت مخابرات را در دستور کار خود دارند.
یوسف اسدی- خبرنگار جام جم آنلاین
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد