7500 دقیقه پوشش تلویزیونی بازی‌های گوانگجو؛ عامل اصلی شور و نشاط مردم

رئیس شورای سیاستگذاری ورزش صدا و سیما، اعلام کرد: شبکه 3 سیما با پخش 7500 دقیقه برنامه تلویزیونی، ضمن پوشش مطلوب بازی‌های آسیایی گوانگجو و افتخارآفرینی ورزشکاران کشورمان، سهم غیرقابل انکاری در ایجاد شور و نشاط بین مردم داشت. به گزارش «جام‌جم»، علی‌اصغر پورمحمدی مدیر شبکه 3 در نشست خبری عملکرد صدا و سیما در بازی‌های آسیایی گوانگجو که عصر یکشنبه و با حضور مجید ندیری، مدیر رادیو ورزش، حسین آقازمانی مدیر گروه ورزش شبکه 3 و حسین ذکایی دبیر شورای هماهنگی ورزش صدا و سیما برگزار شد، افزود: به منظور پوشش مطلوب این بازی‌ها و بنا بر هماهنگی‌هایی که از قبل صورت گرفته بود بنا بود 31نفر گزارشگر، تصویربردار و تدوینگر به گوانگجو اعزام شوند که متاسفانه تنها اعزام 15 نفر مورد تایید مسوولان مربوط قرار گرفت و در این بین با دستور مهندس ضرغامی رئیس و حسن تقدس‌نژاد معاون اداری ـ مالی سازمان، سایر افراد نیز با هزینه صدا و سیما به گوانگجو اعزام شدند.
کد خبر: ۳۷۱۵۲۹

وی با بیان این‌که مسافت زیاد ورزشگاه‌های محل برگزاری بازی‌ها از یکدیگر و از مرکز رسانه‌ای صدا و سیما، مشکلاتی را برای گروه اعزامی ایجاد کرده بود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با وجود این مشکلات افراد اعزامی بخوبی توانستند همه رشته‌های کاروان ورزش ایران را پوشش دهند تا در مجموع شبکه 3 ضمن قطع برنامه‌های عادی خود، روزانه بیش از 12 ساعت بازی‌ها را پوشش دهد.

رئیس شورای سیاستگذاری ورزش صدا و سیما، با اشاره به افتخارات ارزشمند و کم‌نظیر ورزشکاران ایران در گوانگجو تصریح کرد: بی‌تردید مهم‌ترین عاملی که باعث شد این افتخار آفرینی‌ها بخوبی نزد مردم جلوه‌گر شده و شور و نشاط عمومی در جامعه ایجاد شود رسانه ملی بود، چرا که بخوبی از عهده مسوولیت خود برآمد.

پورمحمدی همچنین با اشاره به در پیش بودن بازی‌های پارا آسیایی گفت: هرچند پوشش این بازی‌ها قدری دشوارتر است اما پس از پایان این رقابت‌ها معاونت سیما از از تیم خبری این دو رویداد قدردانی خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، در این نشست مجید ندیری، مدیر رادیو ورزش نیزبا بیان این‌که این رادیو، روزانه به طور میانگین 40/11 ساعت بازی‌های گوانگجو را پوشش داده است، افزود: به معنی واقعی کلمه رادیو ورزش به وعده خود عمل کرد و گوانگجو را به تهران آورده بود.

همچنین حسین آقازمانی، مدیر گروه ورزش شبکه 3 و حسین ذکایی دبیر شورای هماهنگی ورزش صدا و سیما ضمن مطلوب توصیف کردن عملکرد گروه اعزامی رسانه ملی در رابطه با پوشش بازی‌های آسیایی گوانگجو، اظهار امیدواری کردند که در‌ آینده و در رویدادهای مشابه محدودیت تعداد نفرات اعزامی از بین رفته تا به بهترین شکل ممکن این مهم محقق شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها