در هشتادمین سفر استانی دولت؛

18 عضو کابینه به استان مازندران سفر می‌کنند

در ادامه دور سوم سفرهای استانی و همزمان با هشتادمین سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان مازندران، 18 عضو کابینه به شهرها و مناطق مختلف این استان سفر می‌کنند.
کد خبر: ۳۶۹۵۲۵

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، هم زمان با آغاز دور سوم سفر استانی هیات دولت به استان مازندران، شماری از اعضای دولت از روز سه شنبه (9 آذرماه) با سفر به شهرهای مختلف استان، ضمن بررسی روند پیشرفت مصوبات دور اول و دوم سفرهای استانی دولت‌های نهم و دهم، مشکلات، کمبودها و راه‌های تسریع در روند اجرای مصوبات را در مناطق مختلف استان مازندران پیگیری خواهند کرد.

در این سفر محمد نجار، وزیر کشور در شهرستان ساری، حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرستان قائم شهر، خلیلیان، وزیر جهادکشاورزی در شهرستان جویبار، محصولی، وزیر رفاه و تامین اجتماعی در شهرستان نکا و بهبهانی، وزیر راه و ترابری در شهرسان آمل حضور می‌یابند و در جریان مسائل و مشکلات این شهرستان‌ها قرار خواهند گرفت.

بر این اساس، عباسی، وزیر تعاون، تقی‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بختیاری، وزیر دادگستری، نامجو، وزیر نیرو و وحید دستجردی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ترتیب در شهرستانهای فریدونکنار، گلوگاه، نوشهر، محمودآباد و نور حضور خواهد یافت.

همچنین شهرستانهای بابل، چالوس، تنکابن، رامسر و عباس‌آباد به ترتیب میزبان وحیدی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، شیخ‌الاسلامی، وزیر کار و امور اجتماعی، حسینی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، متکی، وزیر امور خارجه و غضنفری، وزیر بازرگانی خواهند بود.

بر این اساس، میرکاظمی وزیر نفت در شهرستان بهشهر، سعیدلو رئیس سازمان تربیت بدنی در شهرستان بابلسر و محمدی زاده رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در شهرستان سوادکوه حضور می‌یابند و در جریان مسائل و مشکلات این شهرستان‌ها قرار می‌گیرند.

بر این اساس، افتتاح طرح‌های عمرانی و پیگیری مصوبات دور اول و دوم سفرهای استانی از جمله برنامه‌های سفر اعضای دولت به شهرستان‌های استان مازندران است.

همچنین از جمله برنامه‌های رئیس جمهور در هشتادومین سفر استانی به استان مازندران، سخنرانی در جمع مردم این شهر، شرکت در کارگروه فرهنگ و هنر استان، تشکیل جلسه استانی هیات دولت، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، دیدار با مدیران اجرایی، نخبگان و برگزیدگان استان خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها