نشست ماه مه درباره عضویت ایران در WTO

حضور عراق در سازمان تجارت جهانی این امید را برای ایران به وجود آورد که در ماه مه بالاخره به این سازمان میپیوندد.
کد خبر: ۳۶۵۳۹
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا روزنامهی نیویورک تایمز با بیان این مطلب افزوده است: محمد رضا البرزی ، نماینده ایران در مقر سازمان ملل در ژنو گفت: باعث امیدواری است که در حال حاضر حمایت گستردهای از پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وجود دارد و انتظار داریم که در نشست ماه مه ، درباره این موضوع تصمیم گیری شود.
وی در ادامه افزود: باید منتظر ماند و دید اما من نسبت به این موضوع خوشبین هستم.
از سوی دیگر پیتر آلگیر ، نماینده آمریکا در سازمان تجارت جهانی wto از اظهار نظر دربارهی اینکه آیا آمریکا به مخالفتش با پیوستن ایران به این سازمان پایان خواهد داد یا نه ، خودداری کرد ، اما گفت: این موضوع همچنان تحت بررسی قرار دارد.
نماینده رژیم صهیونیستی در مقر سازمان ملل در ژنو که با پیوستن ایران به wto مخالف است ، از اظهار نظر دربارهی رد درخواست ایران درجلسهی روزگذشته (چهارشنبه) خودداری کرد.
برخی از کشورهای حاضر در جلسه اعلام کردند ، در حالیکه عضویت عراق پذیرفته میشود ، رد کردن درخواست عضویت ایران غیر منطقی است و کشورهای عضو نباید بر اساس مسائل سیاسی تصمیم گیری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها