استقبال مردم آذربایجان از شبکه آذری سحر

سیمای آذری شبکه جهانی سحر امروز (15 آبان ماه)، وارد نوزدهمین سال فعالیت خود می‌شود. این سیما که یکی از 6 سرویس زبانی تشکیل دهنده خانواده رسانه‌ای شبکه جهانی سحر معاونت برون‌مرزی صدا و سیما است، از 15 آبان سال 1371هجری شمسی برابر با 6 نوامبر 1992 میلادی با روزانه یک ساعت پخش آغاز به کار کرد و به مرور با افزایش زمان پخش خود تاکنون به 8 ساعت در شبانه روز رسیده است.
کد خبر: ۳۶۵۳۵۵

برهان حشمتی مدیر این سیما در تشریح عملکرد یک ساله آن گفت: خوشبختانه سیمای آذری در طول یک سال اخیر توانسته است تا حدود زیادی به اهداف موردنظر خود در حوزه‌های مختلف نائل شود که مصداق بارز آن در ماه مبارک رمضان امسال بود که سیما توانست برخلاف سالیان پیش، در بخش صبحگاهی نیز برنامه‌های متنوع و متعددی را به مخاطبان خود عرضه کند. این در حالی است که سال‌های پیشین، سیمای آذری تنها یک ساعت برنامه ویژه اسحار ماه رمضان داشت ولی در سال گذشته، علاوه بر برنامه یک ساعته سحری، 4 ساعت دیگر نیز به زمان پخش معمول 8ساعتی این سرویس افزوده شد.

وی تصریح کرد: این افزایش زمانی که با استقبال مخاطبان نیز مواجه شد، آزمایش بسیار موفق و خوبی برای سنجش میزان توانایی سیما جهت تبدیل شدن به شبکه‌ای مستقل و 24 ساعته و همچنین آشنا شدن با ذائقه و نوع واکنش مخاطبان سیمای آذری سیما بود که رضایت بینندگان آذری زبان شبکه را نیز دربرداشت چراکه به دفعات پیاپی و در تماس‌های مکرر خواستار افزایش مدت زمان پخش برنامه‌های سیما بویژه در این ایام بودند که خوشبختانه این مهم حاصل شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها