بازی های آسیایی گوانگجو

مصاف ووشوکاران ایران با 97 رقیب آسیایی

رقابت های ووشو بازی های آسیایی در حالی جمعه هفته جاری آغاز خواهد شد که کمیته برگزاری از ثبت نام 97 ووشوکار در اوزانی که شش سانداکار کشورمان حضور دارند، خبرداده است.
کد خبر: ۳۶۴۸۴۷

به گزارش مهر، تیم ملی ووشو بامداد فردا تهران را به مقصد چین ترک می کند. این تیم پس از چهار روز تمرین در گوانگجو از روز جمعه رقابت های خود را آغاز خواهد کرد.

کمیته برگزاری رقابت های ووشو آماری از تعداد شرکت کنندگان بخش مبارزه یا همان ساندا منتشر کرده است. بر اساس همین آمار در شش وزنی که نمایندگان کشورمان حضور دارند در مجموع 97 ووشوکار به رقابت خواهند پرداخت.

در بین نفرات اعزامی ایران در هر دو بخش بانوان و آقایان تنها محسن محمد سیفی با نماینده ای چین هم گروه نشده است و سایرووشوکاران برای رسیدن به مدال طلا باید رقبایی از چین را شکست دهند.

در وزن 60- کیلوگرم در وزنی که محسن محمد سیفی حضور دارد 19 ووشوکار دیگر شرکت دارند. به دلیل آنکه چینی ها در این وزن نماینده ای ندارد اکثر کشورهای آسیایی در این وزن نماینده دارند و به همین دلیل کسب مدال در این وزن سخت تر از اوزان دیگر است.

در وزن 65- کیلوگرم 15ووشوکار ثبت نام کرده اند نماینده ایران جواد آقایی است. در وزن 70- کیلوگرم سجاد عباسی در گروهی17 نفره حضور دارد. در وزن 75- کیلوگرم حمیدرضا قلی پور باید با 11 ووشوکاردیگر رقابت کند که مهمترین آنها نماینده چین است.

اما در بخش بانوان دو نماینده کشورمان هم کار دشواری دارند. الهه منصوریان در وزن 52- کیلوگرم مبارزه خواهد کرد. در این وزن 19 ووشوکار شرکت دارند.

 خدیجه آزادپور هم در وزن 60کیلوگرم روی سکوی مبارزه می رود. در این وزن هم 18 نفر ثبت نام کرده اند. تیم ملی ووشو ایران در دو بخش تالو و ساندا بامداد فردا راهی گوانگجو خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها